Mit csináljak hogy támogassanak anyagilag?
Ma nagyon dühös voltam, panellakásban éltem mindig is a szüleimmel, utoljára 10 évesen kaptam ágyat most 25 vagyok, és kidobtam ma. Pnészes volt, ágypoloska , és stb.
Nem bírtam már rajta feküdni. Most ágy nélkül vagyok, nem tudom hogy fogok éjszaka aludni, de szüleim nem jól állnak anyagilag soha nem álltak jól, és nincs egy bútorom se. Egy szék van egy iróasztal és kis szekrény és ennyi, .
25 éves srác vagyok, munkát már nem kapok , soha nem vesznek fel, vannak ilyen alkalmai munkáim, de az szinte semennyire nem elég.
Egyetemen sem tudok tanulni mert nincs rá pénz igy halasztanom kell már 1 éve.
Most legyek öngyilkos, ? Amiért nincs munkám, nem akalmaznak, szüleim nem támogatnak és nincs kiút ebből az egész sz..ból, aztán most aludhatok a földön.
25/f
"Segìts magadon, Isten is megsegít"
Ennyire nem lehetsz életképtelen f.@sz, hogy ne tudj munkát találni 25 évesen.
Mégis mit vártál aranybogár? 25 éves vén lóként végre saját életednek kellene lennie, örülj, hogy ingyen fedél van a fejed felett, és még te rinyálsz. Ezért lettél kiröhögve :D
Egy élhetetlen lúzer benyomását kelted.
A nyakamat rá, hogy ez is te vagy, még ha más életkort hazudsz is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Sose értettem ezt a "nem vesznek fel sehova" rinyálást. Ha valaki annyira rá van szorulva a munkára, mint esetedben, akkor a gyári meló is megoldás lehet. Nem álommeló, nem is kell egész èletedben ezt csinálnod, de átmenetileg jó.
Másik meg, hogy nem akarok én a pénztárcádban turkálni, de hogy lehet az, hogy 25 évesen nincs 30 ezer forint megtakarításod sem egy ágyra? Nem azt mondom, hogy legyen több százezres megtakarításod; de 25 vagy, nem igaz, hogy sose volt egy diákmelód, vagy bármi ösztöndíjad, amiből legalább 30 - 40 ezret nem tudtál félretenni.
Írtad, hogy halaszatani kényszerülsz, a neten 1000 diákmeló van, amit passzív félévben is lehet végezni, ne legyél már ennyire életképtelen..
Gyere kapálni :)
A mezőgazdaságban igen erős munkaerőhiány van és az órabér valahol 1200 ft-nál kezdődik lassan. Ja ez nettó... Ingyen konditerem!
Gyorséttermek álláshirdetései szanaszét szemetelik a városokat, te hogy-hogy nem találkoztál eggyel sem?
Ja, hogy büdös a munka...
Minek dobtad ki az ágyad, ha nem tudsz min aludni?
Ja hogy ágyi poloskát irtani kellett volna, a penészt meg lecsiszolni és lefesteni... Ja hogy büdös a munka...
25 évesen férfi létedre az amúgy is nem a legjobb körülmények között a szüleidnek kell eltartania? Ja hogy nem ment az egyetem, ja hogy tanulni kellett volna?
Ne a szád sírjon, hanem szégyelld összemagad és üdvözöld a való világot helyettem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!