Miért kell ezen a kérdésen kiakadni? 16l
Ma anyunak valami dolga van(tudom mi, de nem írom ki ide, mert nem lényeg), és én tegnap ugye megkérdeztem, hogy mikor ér haza. Erre elkezdett velem veszekedni, hogy mit akarok csinálni itthon egyedül, hogy ennyire érdekel, hogy mikor jön haza. Aztán tudatta, hogy nem tudja mikor végez, és ha tudná se mondaná meg.
Ezen a kérdésen mi volt annyira kiakasztó?
Normális családban a családtagok tudják, ki merre jár, mikor ér haza, különösen ha később jön.
Talán anyukád a konkrét esetben azon akadt ki, hogy ő maga sem tudja, mikor végez. Ez önmagában idegessé tehette, mert nyilván nem jókedvében túlórázik vagy van távol. Lehet, hogy fáradt, stresszes. Kár, hogy rajtad töltötte ki. Kérdezd meg tőle, mit szeretne, mivel várjad haza, lehet, hogy neki is szüksége lenne egy kis léleksimogatásra.
Én sem mondanám meg, hogy mikor érek haza.
Sok közöd nincs hozzá. Ha nagyon egyedül akarsz lenni, akkor tedd azt. Légy egyedül. Sétálj ki a közeli erdőbe, s ülj le egy farönkre.
"Ha nagyon egyedül akarsz lenni, akkor tedd azt. Légy egyedül. Sétálj ki a közeli erdőbe, s ülj le egy farönkre."
Csak nagyon nem mindegy, hogy előtte szól- e az anyjának, hogy ne izgulja halálra magát...
Ebben igazad van 17-es.
Abban igaza van az anyukának, hogy ő nem tartozik beszámolóval egy 16 éves gyermeknek. De fordítva igen. S ha a kislány egyedül akar lenni, azt ne úgy érje el, hogy anyám mikor megy már a búsba... Vagy valami hasonló.
"Abban igaza van az anyukának, hogy ő nem tartozik beszámolóval egy 16 éves gyermeknek."
Oké, majd ha anyuka 70+ éves lesz, és már bárhol rosszul lehet, akkor sem fogja érdekelni a lányát, hogy hol, merre jár, mikorra kéne hazaérnie.
Végül is semmi köze hozzá, mindössze az anyja, ugye? Alig több, mintha a szomszéd utcában lakó, látásból ismert ember lenne, ugye?
De, még nem 70+ az anyuka. Mi sem számolunk be, hogy mikor jövünk haza. Majd, s kész... Ezek szerint, GPS-t kellene ránk rakni? Vagy, ha azt mondjuk a fiúknak, hogy 5 re itthon leszünk, akkor azt tartanunk kel? Ha egy kicsit csavarogni akarunk, akkor azt tesszük. Ide oda beülünk, (kajálda, kávézó stb...). Nem pedig kapkodunk, hogy siessünk mert otthon azt mondtuk a gyereknek, hogy ekkor hazaérünk. Ő 20 éves, mi 50. S ha külön fog lakni? Akkor mi van? Tudnia kellene, hogy mikor hol járunk? Ha ha...
A lányom 25.Pesten él. Tudjuk, hogy ott van. De, hogy pl:ma mikor merre jár, azt nem. Ő se, hogy mi merre csavargunk, ha kedvünk szottyan kimozdulni. Pedig, bárhol érhet minket bármi...
Kedves okoskodó előző hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!