Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtehetem hogy nem viszek...

Megtehetem hogy nem viszek senkit a diplomaosztómra mivel úgy bántak végig velem ahogy lent leírom?

Figyelt kérdés

Alapból a család egy része csak b.ogatott hogy jaj miért nem mentél el dolgozni...ja érettségivel 100 ezerért.

A másik meg hogy semmiben nem támogattam. Sem anyagilag sem máshogy. Ha így álltak hozzám akkor a diplomaosztón miért lenne ott bárki? Vagy ott már jó hogy lehetne nagyzolni vele ismeretségi körükben?

A harmadik pedig hogy senkitől semmit sem kaptam a második diplomámra sem nem is az hogy kellene de rosszul esik mert egy nyomorult ballagást többre tartottak idén is családi szinten.

2019. jún. 18. 23:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%

Semmiben sem támogattak anyagilag. Gondolom akkor külön laksz, és saját pénzből tartod fenn magad. Nem tartanak el.

Szerintem akkor jogos, hogy nem hívod meg őket. Ne foglalkozz velük.

Ha viszont a szüleiddel laksz, ők tartanak el, akkor "kicsit" nevetséges a dolog. Elég anyagi támogatás, ha felnőtt létedre eltartanak.

2019. jún. 19. 10:43
 22/22 anonim ***** válasza:
90%

Nekem kissé furcsa ez a hozzáállás a pénzhez. A gyereket ne támogassa az ember, ne indítsa el az életben? Ez a 18 éves vagy, húzzál dolgozni kissé erős nekem.

Azt szóljuk le, akinek nem volt beleszólása abba, hogy megszülessen-e vagy sem? A szülő vállalta minden kínnal, bajjal együtt a gyereket, ez is hozzá tartozik. Ki a pénzéhesebb, a gyerek aki csak el akar indulni az életben, hogy jól megéljen, családja lehessen, segíthesse később a szüleit, vagy a szülő, akinek 18 év után már csak teher a gyerek, keresse meg maga a pénzt, ő már magára akarja költeni. Nyilván csórókra nem vonatkozik ez, aki alig él meg.

Aztán persze majd várja a gyerek támogatását, ápolását, merthát 18 évig életben tartotta. Miközben ez volt a kötelessége.

2019. jún. 19. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!