Megtehetem hogy nem viszek senkit a diplomaosztómra mivel
úgy bántak végig velem ahogy lent leírom?
Figyelt kérdés
Alapból a család egy része csak b.ogatott hogy jaj miért nem mentél el dolgozni...ja érettségivel 100 ezerért.
A másik meg hogy semmiben nem támogattam. Sem anyagilag sem máshogy. Ha így álltak hozzám akkor a diplomaosztón miért lenne ott bárki? Vagy ott már jó hogy lehetne nagyzolni vele ismeretségi körükben?
A harmadik pedig hogy senkitől semmit sem kaptam a második diplomámra sem nem is az hogy kellene de rosszul esik mert egy nyomorult ballagást többre tartottak idén is családi szinten.
Egy diploma osztora főképp már másodikra mégis mit adjanak ? Elsőre is amúgy ? Lakást kocsit? Milliokat,? Felnött voltál mikor egyetemre mentél ha kell a pénz diák munkával elérheted volna.érettségivel is lehet 200000 Ft keresni ,és sima ballagás ami még gyerek korban van ott kevesebböl ki lehet hozni csokor meg egy kis pénz ha 8.osztályos ballagás ről beszélünk .és kész.
2019. jún. 19. 06:24
12/22 anonim válasza:
Neked sem kötelező elmenni. Kiküldik postán. Kötelesek. Neked meg nem kell 35 fokban majomkodni és megvárni, amíg mindenki pózol.
Ezért én nem vennék ki szabadnapot. Ünnepelni tudok a haverokkal külön, ahhoz nem kell a teljes egyetem.
2019. jún. 19. 06:29
13/22 anonim válasza:
Lehet, hogy a bakancsuk tele van azzal, hogy cseszel dolgozni. Azt írod, a második diplomára sem kaptál semmit, akkor ez már a harmadik???
2019. jún. 19. 06:36
14/22 anonim válasza:
Én a PhD diplomaosztóra direkt kértem a családom, hogy ne jöjjenek - mert ha tehettem volna, én sem mentem volna el, undorodtam az egésztől (a "képzés" fényében meg ahogy a képzés alatt bántak velünk, utólag egy, az egyetemet öntömjénező eseményt álszentnek tartottam), de az nem küldték ki postán. Tudom, hogy más helyzet, csak azért írom, mert egyáltalán nem volt "rossz / gáz" egyedül menni, és természetesen megteheted, hogy nem hívsz el senkit, nem kötelező. A kutya sem vette észre, hogy 20 sorral hátrébb nem ül ott a családom.
2019. jún. 19. 06:37
15/22 A kérdező kommentje:
Nyilvan elmegyek mert megdolgoztam erte.
2019. jún. 19. 07:05
16/22 anonim válasza:
Ekkora egy nyomi kérdést Te jóég.
2019. jún. 19. 07:32
17/22 anonim válasza:
A harmadik diplomádat szerzed?
2019. jún. 19. 07:43
18/22 anonim válasza:
Nem hívnám meg őket a helyedben, nem is szólnék, hogy mikor lesz a diplomaosztó.
Viszont azért egy vagy két jóbarátot érdemes lenne meghívni, hogy ne érezd Magad annyira egyedül, mégiscsak nagy nap:)
2019. jún. 19. 10:10
19/22 anonim válasza:
"Ha semmi alatt azt értjük, hogy egy jó szót sem, akkor valóban elég problémás a helyzet. Ha Te viszont ajándékra gondoltál, akkor inkább nem mondom, milyen rossz tulajdonsággal rendelkezel."
Mert mondjuk egy csokor virág, vagy egy doboz bonbon és két puszi az olyan marha nagy dolog lett volna?
2019. jún. 19. 10:11
20/22 anonim válasza:
Ha valaki diplomát kap, de ilyenről nem tud dönteni, az milyen szakember lehet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!