Most miért anyám van felháborodva?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondta, hogy legyek nyitotabb, és ismerkedjek fiúkkal, járjak bulizni, smink
Eltelt néhány hónap, sokat változtam!
Most meg anyám van teljesen kész, hogy miért pasizok és miért csokolgatom, engedem, hogy fogdosson stb
Pedig a rokonaim, a családom sőt még a szomszédok is le szóltak, hogy miért nem pasizok.
Elérték amit akartak, és most meg mrgváltoztani akarnak
Én most nem értem, hogy mit szeretnének, úgysem és ígysem jó
Nem értem, hogy mi volt annyira rossz abban, hogy sokat olvastam, nem jártam el inni és bulizni, a fiúk kb nem is érdekeltek, max ha egy helyes fiú tetszett, megismerkedtem vele és ennyi, nem mentünk tovább.
2019. jún. 17. 07:36
11/11 anonim válasza:
Ami az illeti, én inkább anyáddal értek egyet ezen a téren, nem kellett volna átesni a ló túloldalára ennyire, főleg nem ennyire hirtelen. Nem vagyok az a vaskalapos ember (szerintem nem lehetek nálad idősebb), de szerintem a pasizást nem úgy kellett érteni, hogy mássz rá egy srácra és hagyd hogy tegye veled amit akar, teszem azt fogdosson, az meg a másik, hogy ha ezt a szüleid előtt teszitek, akkor ne is számítsatok másra, mint rosszallásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!