Miért gondolja rólam a saját anyám ezt, igaza lehet? 16/L
Szerintem nem anyád véleménye számít, hanem sajátod. Ha a fiúk tetszenek, nem kell magadnak bebeszélni, hogy meleg vagy, ez semmi jóra nem vezet.
Bárki mondja az ellenkezőjét, ma nagyon divatos téma a melegség, és ahhoz képest, hogy mennyien vannak, nagyon felülreprezentáltak a melegek a médiában. sanos vannak, akik divatból melegek (pl én is az voltam egy fél évig, bizonytalan voltam magamban, gondoltam kipróbálom, milyen "leszbizni" az egyetemen) de aztán, amikor kicsit volt alkalmam egy csendes helyen magamba nézni, rájöttem, hogy iszonyat hülye voltam. Most már van barátom, majdnem egy éve, és éppen tegnap határotuk el, hogy szeptembertől együtt veszünk ki albit, összeköltözünk... szóval ne aggódj emiatt, és anyukádnak meg mondd meg, hogy hagyjon ezzel békén.
Engem anyukám állandóan azzal piszkált, hogy “mi van, leszbi vagy?”
18 éves koromban lett először párom (férfi) azóta is vele vagyok, de már 3 éve együtt is lakunk.
Tény, hogy mindig megnéztem/megnézem a szerintem csinos lányokat (jó a ruhája/ szép a bőre/ szép az alakja/tartása, jó a sminkje/szép arcú) de sosem szexuálisan.
Aktust csak az ellenkező nemmel tudok elképzelni.
Figyeld meg magad, bár valószínűleg már feltűnt volna, hogyha leszbikus/biszexuális lennél.
Attól, mert 16 évesen még nem volt barátod, nem leszel leszbikus/biszex...
Nekem is 17 évesen lett barátom, de van olyan barátnőm, aki már 19 éves és még nem volt, pedig hetero, csak szimplán nem jött szembe az igazi, ennyi
Szóval nyugi 🙂
Rólam a kedves osztálytársnőim hitték és terjesztették el, hogy "leszbi" vagyok, mivel nem volt barátom gimnáziumban. Nem vagyok homofób, de nagyon kellemetlen érzés volt, évek múltán volt közös ismerős is rákérdezett, hogy hát ő azt hitte, mert azt hallotta..és elvileg abban az ismerősi körben ezt hitték rólam a két idióta lány pletykái miatt.
Komolyan nem értem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!