Miért gondolja rólam a saját anyám ezt, igaza lehet? 16/L
Az én lányom 19 éves. Nem volt még barátja. Egyszerűen azért, mert a környezetében nem volt olyan fiú. Nem az a bulizós, elmászkálós fajta, így elég szűk körben mozog. Voltak fiúk, akik tetszettek neki, volt egy-két randija is, amikből aztán nem lett semmi. Ha itt lesz az ideje, majd találkozik azzal, aki neki való. Szeptembertől egyetemre megy, ott nagyobb társaság lesz, lehet, hogy ott sikerül megtalálni az "igazit". Biztos vagyok benne, hogy nem leszbikus, mert van olyan jó a kapcsolatunk, hogy elmondta volna.
Szóval nyugi, fel a fejjel, semmiről nem maradtál még le.
A szexuális orientációd te érzed, anyukád nincs rá hatással semmilyen módon. 16 évesen ráadásul nem hiszem, hogy kötelező lenne már villantani egy vagy több partnert.
Nincs veled gond, de sajnos azt kell gondoljam, hogy anyukád esetleg azért aggódja túl ezt a témát, mert előítéletes a homoszexuálisokkal. A legtöbb anya azért aggódik, hogy a lányának ne legyen rossz élménye a szexben, ő meg siettetné, hogy lefeküdj/összejöjj valakivel. Nekem ez fura. Ha valaki nem szokványos kettőtök közül, akkor inkább ő az (de elnézést, ha ez bántásnak tűnik, nem annak szántam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!