Miért van felháborodva ezen anyám?
Anyám szinte utál mikor kijelentem , hogy nem jelenek mikor bármilyen családi esemény van a kedves kis húgocskám miatt. Mivel annyira felnőttnek érezte magát mikor nyári gyakorlaton volt külföldön, hogy összejött egy gazdag vén faxkalappal aminek gyerek lett a vége. Azóta meg mindig szüleimhez jár kuncsorogni ha kell neki valami.
Én személyszerint ezt nem nézem , és nem is érdekel. Húgomat meg látni nem akarom, ahogy kihasználja a szüleimet. És ezt anyám nem fogja fel.
Most akkor a gazdag vén fax még megvan, vagy elhagyta őket?
Illetve mi is pontosan a te problémád? Haragszol a húgodra, mert elszúrta az életét?
Vagy irigy vagy, mert őt támogatják a szüleitek, téged pedig kevésbé?
Örülj neki, hogy te sokkal jobb életet hoztál össze (mert gondolom így van), és nem maradtál egyedül egy gyerekkel, és nem kell pénzt kuncsorognod a szüleidtől. Nem hiszem, hogy a húgodnak ez a helyzet annyira jó.
Az, hogy anyádék miben támogatják és miben nem, nem a te dolgod. Amíg a saját helyzetük nincs veszélyben, addig hadd segítsenek neki. Neked is segítenének, ha te kérnéd.
Amiatt ne fordulj el a saját testvéredtől és az egész családtól, mert rosszul alakult az élete és kell neki a segítség. Ne legyél már ennyire óvodás.
Nos, igen, nyilván nem véletlenül hangsúlyozta ki a kérdező, hogy GAZDAG vén (?) faxkalap.
Még ha nem is tart örökké, azért pár évet mindenki elvisel egy kőgazdag fószer mellett, külföldön, nyaralásokkal, medencés házzal, stb... még ha nem is maradtak együtt, a gyerektartás azért nem lehet rossz pénz.
Őszintén szólva nem értem az összefüggést a kérdésben... összejött egy gazdag palival és azóta a szüleihez jár kuncsorogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!