Mit tegyek, ha anyám nem engedi hogy én is elmenjek vele megvásárolni a cuccaimat?
"Anya légyszi add ide azt a pénzt amit ruhára szánsz nekem, holnap elmegyek vásárolni."
Egyébként mondod neki, hogy nem tetszik amit ő vesz neked? Néma gyereknek az anyja se ugye... Legyél határozott. Én emlékszem már óvodában(!) sem voltam hajlandó olyasmit fölvenni, ami nekem nem tetszett. 14 évesen meg nagyon kiröhögtem volna anyámat, ha ő akarta volna megszabni, hogy hogyan öltözzek. Szívesen meghallgatom a véleményét ma is, járunk együtt is vásárolni, de én döntöm el, mit veszek fel, mert nekem kell benne kimennem az utcára.
Nyisd ki a szád!
Mondd meg neki, hogy amiket vesz, azok nem jók.
Két megoldás van: vagy együtt mentek, vagy odaadja a pénzt és te megveszed magadnak egyedül vagy valaki más felnőttel, aki normálisabb, mint anyukád. Esetleg netről is rendelhettek. Azt otthonról is bármikor el lehet intézni.
Kérdezd meg, hogy miért nem akar elvinni vásárolni.
Az én lányom is 14, de már évek óta egyedül vásárol. Persze néha én is elmegyek vele. Bonyolult dolog. A legszebb az volt, amikor téli cipőt kerestünk neki.. 4 órán át kerestük az igazit. Megtettünk 30Km-t.. végül az 50 méterre lévő boltban találta meg az igazit.. nem voltam ideges...á..nem..
Mai napig emlegetem. Már a fiam is csatlakozott. Együtt megyünk ruhát venni. Kiválasztják, ami tetszik, aztán megnézzük az árát és matekozunk.. bele fér a keretbe vagy nem. Most Augusztusban kell őket felruházni.. úgy vélem rámegy egy teljes nap.. ilyenkor csak ,,szerelem,, ruhákat vesznek.. ami pont olyan, mint amilyen kell. Nem engedem, hogy olyat vegyenek, ami kicsit tetszik, mert azt nem fogják szeretni, inkább tovább megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!