Mindenki megpróbálja megvásárolni a szeretetem, eddig be is vált, de?!
Nemrég jöttem erre rá. Sajnos hajlamos vagyok a felszínességre, gyakran kértem ezt-azt a szüleimtől, és ilyenkor azonnal átváltottam mézes-mázos üzemmódba. Ma is el tudják velem feledtetni a rossz dolgokat, ha kapok valamit. Nem kell nagy dolgokra gondolni, inkább csak apróságok szintjén, mint egy ebéd a McDonald'sban, vagy egy körömlakk. Mára viszont már elegem van, rájöttem, hogy a barátaimtól is több szeretetet kapok, mint itthon. Borzasztóan egyedül érzem magam, nem figyel rám senki. Van egy testvérem is, de ő is csak lefizet szeretet helyett.
Nem tudom, mit csináljak? Nemsokára itt a szülinapom, elhatároztam, hogy minden ajándékot visszautasítok. Már tényleg nem érdekel semmi, nincs szükségem semmilyen tárgyra.
Na ez szuper ötlet.
Egyébként meg próbálj te nyitni menj anyukádhoz, mond, hogy szereted...majd ő sem fogja azt hinni, hogy csak a pénze kell és amin azon megvásárolhat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!