Mit tegyek, ha anyám nem engedi hogy én is elmenjek vele megvásárolni a cuccaimat?
Mar ne haragudj, de a Lidl-ben is lehez xs-es es s-es ruhakat is kapni.
Na mondjuk ettol fuggetlenul nem tul egyedi darabok, es nem is biztos hogy tetszenenek neked, de arulnak meretet, nem csak xl-est.
Szerintem menj el vele akar oda is, legy pozitiv a kozos vasarlassal kapcsolatban, hatha kesobb mashova is elvisz. De ha eleve seggel allsz hozza, raadasul ilyen stilusban, amit eloadtal, es meg csak igazad sincs...hat en sem vinnelek magammal sehova igy.
Kosz a lepontozast....akkor itt most az a jo valasz, hogy anyad de szemet, hogy egyedul vasarol neked ruhat? Es szidjuk egyutt, vagy a nyilvanvalo, hogy ulj le vele beszelni? Miert ez eddig nem hutott eszedbe? Es lett foganatja?
Bezzeg ha anyad lehetnek koru nokent azt mondom, hogy ordenare stilusban pattogsz itt, es ogy en sem vinnelek sehova, akkor en is hulye vagyok mint anyad....csak az a baj dragam, hogy a penzt neked ruhara anyad keresi, meg o tart el! Nem kell kinyalni a segget erte, de normalis hangnemet is meguthetnel, ha mar akarsz valamit, ne csak vagdalkozz!
Egyebkent itt is tudom javasolni, hogy a szidjuk a hulye szuloket kerdeseket nem a szulo gyermek kapcsolat temakorbe kene fektenni, mert itt a szulok ugyis mas velemenyen kesznek mint a 15 eves tinik, benneteket meg az ugysem erdekel! Menjezek a tini csoportba hisztizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!