Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem...

Mit tegyek, ha anyám nem engedi hogy én is elmenjek vele megvásárolni a cuccaimat?

Figyelt kérdés
Anyukám mindig nélkülem megy ruhát és más egyebet vásárolni. Már rengeteget kértem, hogy vigyen el engem is nem választék túl drágát. Mindig azt mondja hogy jó majd elvisz, de aztán mégse.
2017. júl. 22. 17:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdeztem miért nem visz el vásárolni, azt válaszolta, hogy amikor szól hogy megy a Lidlbe, én csak ülök. Most minek kéne mennem egy olyan boltba ahol nagyrészt kaját árulnak, ami ruha van az vagy 5-6 éves gyerekruha, vagy XLes felnőtt méretű póló/szoknya/nadrág
2017. júl. 22. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

Mar ne haragudj, de a Lidl-ben is lehez xs-es es s-es ruhakat is kapni.

Na mondjuk ettol fuggetlenul nem tul egyedi darabok, es nem is biztos hogy tetszenenek neked, de arulnak meretet, nem csak xl-est.

Szerintem menj el vele akar oda is, legy pozitiv a kozos vasarlassal kapcsolatban, hatha kesobb mashova is elvisz. De ha eleve seggel allsz hozza, raadasul ilyen stilusban, amit eloadtal, es meg csak igazad sincs...hat en sem vinnelek magammal sehova igy.

2017. júl. 22. 20:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Sokszor mentem el vele, csak anyukám gondolja, hogy így állok hozzá. De valamiért mindig akkor vesz ruhát, amikor én nem vagyok ott.
2017. júl. 22. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Ja ha hiv és akkor te nem mész lidlbe vele van ott ruha xs méretbe is felnőtbe gondolom már nem gyerek méreted ,és gondolom anyukád külön nem járkál ruhaboltokba hogy neked nézen ruhát ,hanem lemegy várolni ennivalot azt ha lát valami divatos,jó méretü ruhát lidl,vagy hasonlo boltba akkor megveszi.enek elenszere,lemész vele bevásárolni és akkor tudsz szolni anya ez nem tetszik ne vedd meg .
2017. júl. 23. 06:13
 15/16 anonim ***** válasza:
21%

Kosz a lepontozast....akkor itt most az a jo valasz, hogy anyad de szemet, hogy egyedul vasarol neked ruhat? Es szidjuk egyutt, vagy a nyilvanvalo, hogy ulj le vele beszelni? Miert ez eddig nem hutott eszedbe? Es lett foganatja?

Bezzeg ha anyad lehetnek koru nokent azt mondom, hogy ordenare stilusban pattogsz itt, es ogy en sem vinnelek sehova, akkor en is hulye vagyok mint anyad....csak az a baj dragam, hogy a penzt neked ruhara anyad keresi, meg o tart el! Nem kell kinyalni a segget erte, de normalis hangnemet is meguthetnel, ha mar akarsz valamit, ne csak vagdalkozz!

Egyebkent itt is tudom javasolni, hogy a szidjuk a hulye szuloket kerdeseket nem a szulo gyermek kapcsolat temakorbe kene fektenni, mert itt a szulok ugyis mas velemenyen kesznek mint a 15 eves tinik, benneteket meg az ugysem erdekel! Menjezek a tini csoportba hisztizni!

2017. júl. 23. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Monnd neki hogy nem jó a mérete annak amit vett, inkább menjetek együtt úgy fel tudod próbálni de nem is értem miért nélküled vesz, anyám cipőt és nadrágot nem HAJLANDÓ nélkülem venni mert vagy jó vagy nem, a maximum amit nélkülem meg mer venni kb egy olyan leggings amiből már van 1 csak kéne egy másik is, pontosan elmondom melyik fazon, milyen (nem küldözgetem, alapból mennének abba a boltba) milyen szín, méret, akkor megveszi de egyébként jobban szereti ha megpróbálom.
2017. júl. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!