Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elnéznéd az alkalmi drogozást...

Elnéznéd az alkalmi drogozást a gyerekednek? (kifejtés lent)

Figyelt kérdés

Adott egy gimis 17 éves lány, kb havonta egyszer Budapesten tölt 2-2,5 napot a legjobb barátnőjénél. Olyankor elmennek bulizni, és elszív 1-2 füvegcigit, vagy kipróbál mást (de sosem fizet értük).

Amúgy nem züllött, a magyaron kívül 3 nyelven beszél, a következő tanévben az érettségi előtt szeretné letenni a 3. felsőfokú nyelvvizsgát. Jól tanul, minden év végén kitűnő volt eddig, és az évközbeni versenyeken is eredményesen szerepel. A tanárok is szeretik, sosem mondanak róla rosszat, vagy panaszkodnának. Otthon sincs vele probléma, nem lázadozik. Hétvégente eljár a barátnőivel bulizni, de normál körülmények között. Szóval igazából szinte tökéletes, azt a havi-2 havi hétvégét leszámítva...

Így ti, mint szülők, elnéznétek ezt?

2019. jún. 15. 13:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%
#3 vagyok. Na így viszont azt sme nézném el. Fogalmatok nincs, hogy mit kaptok, milyen hatással lesz rátok a szer.
2019. jún. 15. 14:03
 12/34 A kérdező kommentje:
De van. Nem ismeretlenektől kapunk bármit, mindig ugyanazzal a társasággal vagyunk.
2019. jún. 15. 14:04
 13/34 anonim ***** válasza:
77%
Nálatok nem volt drogprevenciós óra az iskolában? Nem is vagy vele tisztában, mit csinálsz a saját szervezeteddel? Vagy csak lesz@rod?
 14/34 anonim ***** válasza:
88%

Nem,de ez szerintem nem hatná meg őt.

A közeggel is baj van.A marihuána normál fogyasztását nem kellene tiltani,mert a szintetikus drogok már sajnos felülmúlták.Azok sokkal veszélyesebbek,pontosabban halálosak.

Pl.biofű,zene,gina stb.

15/34 anonim ***** válasza:
63%
Nem,az én gyerekem ne legyen egy drogos hulladék.Nem hiszem hogy van szülő aki ezt elnézné,hacsak ő maga is züllött életet él.
2019. jún. 15. 14:09
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Jaj, de naív vagy. Hiába van mindig ugyanonnan a cucc. Még aki árulja se tudja teljesen pontosan, hogy milyen. Ez nem gyógyszer, ami mindig ugyanolyan. Ki tudja, hol kutyulják és éppen mit tettek bele.
2019. jún. 15. 14:12
 17/34 anonim ***** válasza:
19%

A sok álszent megmondja, bezzeg otthon beb*szni nem gáz..:D Na persze, az alkholonál károsabb DROG nincs, az eki a közelébe sem ér. Mielőtt nekem jönnétek, én egyikkel sem élek, soha nem is éltem és nem is fogok, de azért álszentnek nem kell lenni.

Ha viszont tényleg nem tudod mit kapsz, és nem megbízható helyről van, akkor ne fogadd el. Viszont én 20 évet éltem Budapesten, tudom hogy mennek ott a dolgok. Ecstasyhoz könnyen hozzá lehet jutni, elég ha 1 megbízható embert ismersz. Ezzel még én is tisztában vagyok, pedig 1 drogos sincs a baráti körömben, úgyhogy erről ennyit. Inkább 1 tabi mint seggrészegségig inni, ami minden szempontból károsabb, de az ősmagyarok ezt úgyse látják be.

2019. jún. 15. 14:32
 18/34 anonim ***** válasza:
55%

A sima cigiert is leorditanam a fejed meg 50 evesen is.

Drogok miatt meg vegkepp csalodnek benned, es azt soha nem tudnad jova tenni.

2019. jún. 15. 14:58
 19/34 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Ha nem változtatna, hamar az ajtó előtt találná a batyuját.

És azt is megmondom, miért. Egy drogos az drogos. Sosem lesz tisztességes ember. Most még csak füves cigi, később keményebb drogok. Aztán jön, hogy kéne, de nincs rá pénz. Hát akkor meglopja a szüleit.

Na ilyen rongy ember nem kell senkinek.

2019. jún. 15. 15:05
 20/34 anonim ***** válasza:
93%

Minek teszed magad tönkre?

Gratulálok, hogy 17 évesen itt tartasz. Biztos, hogy nem nézném el a gyerekemnek, legyen akármennyire jó tanuló.

Fejezd be!

2019. jún. 15. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!