Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka általában miért nem...

Anyuka általában miért nem szokott rászólni "kissé elevenen" viselkedő csemetéjére?

Figyelt kérdés

Meglátogatott minket párom volt osztálytársa, mivel már régen találkoztak. Két kis gyermeke van, akiket magával hozott, de azok önállósították magukat és sokmindenhez hozzáértek, viszont anyukát ez a legkevésbé sem zavarta, ő csak beszélgetett. Nekünk ez azért kicsit kellemetlen volt, azt nem vettem észre hogy neki is. Ugyanakkor szomszéd néni is átjött máskor unokával, hiperaktív gyermek, de ő többször is elmondta neki "nem szabad" aztán végül ölébe vette és fogta őt végig.

Én nemigen szólhatok, mert nem az én gyerekem, mi közöm hozzá hogy más hogyan neveli. De szerintem azért egy határa mindennek van.

2019. jún. 10. 08:59
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
33%

Bárki lehet szülő, nincs alkalmassági felmérés. Nem mindenki alkalmas a gyereknevelésre, ez van.

Jobb hely lenne a világ, ha nem szaporodna mindenki ész nélkül.

2019. jún. 11. 07:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!