Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezt hogyan mondjam el...

Most ezt hogyan mondjam el Anyának?

Figyelt kérdés
Harmadikos gimnazista lány vagyok. 4-re álltam németből. Az utolsó két házi feladatomat azonban nem készítettem el, így kaptam két egyest. A tanárom azt mondta, hogy nem adja meg a 4-t év végén. Az osztályozókonferencia kedden lesz és akkor nem lesz németünk.

2019. jún. 9. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Az iskola pedagógiai programjában mi szerepel a házi feladat hiánnyal kapcsolatban? Az ugyanis kötelező a tanárra nézve. (Azonnali egyest adni törvénysértő.)

(Egy tanár)

2019. jún. 9. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ejnye.ejnye, tisztelt tanár úr! Nem vagyok pedagógus, ezért elhiszem, hogy a nem kész házi feladatért nem szabad egyest adni. Csakhogy ha valaki mégis megteszi, az nem törvénysértés, mert ilyen törvényt nem hagyott jóvá a Parlament és nem jelent meg a Törvénytárban. A iskola Pedagógiai Programja (így, nagybetűkkel) pedig nem törvény.
2019. jún. 9. 21:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen törvény nem rendelkezik a házi feladatról. Arról rendelkezik, hogy a jegyeket a teljesítményre kell adni, és hát egy nem megírt házi feladat egy negatív teljesítmény. Ha szóbeli nemkészülésre lehet egyest adni (felelet), akkor írásbelire éppúgy. Más kérdés, hogy én nem szoktam.
2019. jún. 9. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szívből kívánom, hogy ettől nagyobb gondod ne legyen az életben.

Egyébként meg ha felnőtt fejjel visszagondolok a szakközépre, felesleges ennyire túltolni. Szoftverfejlesztő akartam lenni, az is lettem, és a mai eszemmel nem tepertem volna olyan tárgyakért, amik számomra teljesen feleslegesek. Bioszból, földrajzból, énekből, kémiából stb. bőven elég lett volna a kettes-hármas. Kevésbé lett volna stresszes az életem így. Ugyanúgy nem emlékeznék semmire sem belőle, ahogyan most sem emlékszem.

25/F

2019. jún. 10. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!