Push-up melltartót szeretnék hordani. Hogy mondjam el ezt anyának?
Figyelt kérdés
Eddig nagy melleim voltak, D kosaras, most lefogytam, a mellem is elég pici lett, ami nagyon zavar. Az összes lánynak körülöttem sokkal nagyobb, nincs semmi önbizalmam. Tudom, hogy egy lány nem csak két mellből áll, de belenézek a tükörbe, és olyan, mintha nem is én lennék, nagyon laposnak látom magam. Ezt hogy mondjam el anyának? Már próbáltam elmagyarázni neki, szerinte semmi szükségem rá, nem is vett. De tényleg nagyon zavar.2018. szept. 8. 21:17
1/36 anonim válasza:
Mondjuk nem mindegy, hány éves vagy...
2/36 piroska és a farkas válasza:
" Anya, push up melltartót szeretnék hordani."
Egyébként tudod, h milyen kényelmetlen az, és mekkora csalódás, ha lekerül? Bár ott még talán nem tartasz, de akkor is. Gondolom, kamasz vagy, ha van zsebpénzed esetleg alkalmakkor azt kapsz, menj el egyedül vagy barátnőkkel és vegyél olyat ami neked tetszik. Bár szerintem sokkal jobb elfogadni a testedet, én is évekig próbáltam nagyítani optikailag, de már kezdtem úgy érezni, mintha vmi alien lenne rajtam az a plussz szivacsréteg...jobb, mióta elfogadom, h akkora, amekkora. Kislányos anyaként pedig az a véleményem, h egy bizonyos kor alatt egyszerűen közönséges, ne haragudj meg a kifejezésért, de miniribis.
3/36 anonim válasza:
Szerintem anyukád megfogja neked venni, de tudod milyen kényelmetlen?
4/36 anonim válasza:
Hidd el, hogy a többi csajnak is pushup melltartója van, ezért tűnik akkorának... statisztikailag képtelenség, hogy minden környezetedben élő fiatal lánynak C vagy nagyobb melle van. Gratula a fogyáshoz!
5/36 A kérdező kommentje:
17 leszek decemberben. Sosem volt még rajtam push up, eddig "nem szorultam rá", de tényleg nagyon rosszul érzem így magam.
2018. szept. 8. 21:31
6/36 anonim válasza:
Ne melltartót kérj, hanem azt, hogy rendszeresen kaphass valamennyi zsebpénzt - és akkor majd azt veszel belőle, amit jónak látsz.
7/36 anonim válasza:
Szerintem egészségtelen. Legalábbis nekem mindig fájt tőle a mellem. Hidd el, jobban megéri elfogadni magad, mint szenvedni. Ennyire ne legyen már hatással rád a környezeted.
8/36 anonim válasza:
Az a baj, hogyha elkezdenéd hordani, akkor biztos nem fogadnád el magad. Ezért ne hordj, inkább próbáld elfogadni magad. Az meg más, hogy az tényleg csak a látszat, a valóságban más a helyzet. Amúgy lehet másnak sincsenek akkora mellei, csupán push-up.
9/36 anonim válasza:
Ne ne ne ne ne..!!!! Még egy egészen pici se! Sosincs jó vége.
22f
10/36 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert egy bizonyos kor felett hordod, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!