Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Push-up melltartót szeretnék...

Push-up melltartót szeretnék hordani. Hogy mondjam el ezt anyának?

Figyelt kérdés
Eddig nagy melleim voltak, D kosaras, most lefogytam, a mellem is elég pici lett, ami nagyon zavar. Az összes lánynak körülöttem sokkal nagyobb, nincs semmi önbizalmam. Tudom, hogy egy lány nem csak két mellből áll, de belenézek a tükörbe, és olyan, mintha nem is én lennék, nagyon laposnak látom magam. Ezt hogy mondjam el anyának? Már próbáltam elmagyarázni neki, szerinte semmi szükségem rá, nem is vett. De tényleg nagyon zavar.
2018. szept. 8. 21:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
83%
"erre miért kell engedélyt kérni" - Nem engedélyt kell kérni, hanem melltartót, mégpedig azért, mert nincs zsebpénze, amiből megvehetné saját magának.
2018. szept. 9. 07:15
 22/36 anonim ***** válasza:
63%

"Ezt hogy mondjam el anyának? Már próbáltam elmagyarázni neki"

Hogyan próbáltad elmagyarázni?

2018. szept. 9. 07:16
 23/36 anonim ***** válasza:
63%
"Nem engedélyt kell kérni, hanem melltartót, mégpedig azért, mert nincs zsebpénze, amiből megvehetné saját magának."
2018. szept. 9. 07:27
 24/36 anonim ***** válasza:
34%
"Nem engedélyt kell kérni, hanem melltartót, mégpedig azért, mert nincs zsebpénze, amiből megvehetné saját magának." Ezért jó a diákmunka.. egy két nap, és olyan melltartót vesz amit akar, a szülei meg nem szólhatnak bele.
2018. szept. 9. 07:27
 25/36 anonim válasza:
78%

Van egy ilyen érdekes dolog, úgy hívják beszélgetés :

"- Szia anyu, szeretnék push-up melltartót hordani" És utána elmagyarázod neki ugyanazt amit ide leírtál oknak. Bonyolult, tudom...

2018. szept. 9. 07:33
 26/36 anonim ***** válasza:
21%
Hó de le lettem pontozva, csak mert az mondtam ne anyut pumpolja engedélyre várva, hanem menjen el egy-két napra melózni, utána meg nem kéne megalázkodva pénzért kuncsorogni egy majdnem nagykorú embernek.. Ennyire ijesztő dolgozni?
2018. szept. 9. 08:02
 27/36 anonim ***** válasza:
80%

"nem kéne megalázkodva pénzért kuncsorogni egy majdnem nagykorú embernek.. Ennyire ijesztő dolgozni?"

Nem kéne megalázkodva felpontozásért kuncsorogni egy majdnem nagykorú (?) embernek.. Ennyire ijesztő, ha vannak, akik nem értenek veled egyet? Akkor megy le nullára a százalék, ha első értékelőnek egymás után két-három olyan ember jön, aki nem találja hasznosnak a választ, de ha utána meg jön több olyan, aki hasznosnak találja, akkor nagyon is fel tud menni a százalék. Miért kell mindjárt pánikolni?

2018. szept. 9. 08:13
 28/36 anonim ***** válasza:
41%

De attól miért lesz nagyobb az önbizalmad, hogyha push-up melltartót hordasz? Belenézel a tükörbe és ugyanúgy azt látod, csak felturbózva, azaz a hazugságot... Mert úgy tűnik, mintha nagyobb lenne. Tűnik. Amúgy egészségtelen, flnyomja a nyakadig a melledet, aminek hosszútávon komoly egészségügyi következményei lehetnek.

Nekem A kosaras mellém van, na és aztán? Mégsem hordtam 17 évesen ilyeneket. Azt kéne megérteni, nem csak 2 mell vagy, de hiába írod, te nem érted, különben nem érdekelne.

25N

2018. szept. 9. 09:45
 29/36 anonim ***** válasza:
83%

"Nekem A kosaras mellém van, na és aztán?"

Azért más az, ha valakinek mindig is A volt, így már rég megszokta, el se tudja képzelni máshogy, meg más az, ha D volt, és aztán lett kisebb, de amúgy teljesen igazad van. Valószínűleg a kérdező a D utáni C-t is csak A-nak látja, az a baj...

2018. szept. 9. 09:59
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
29, teljesen sötét vagy. Jóhogy nem azt tanácsolod neki, hogy műtesseeg szinte gyerekként...
2018. szept. 9. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!