Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Push-up melltartót szeretnék...

Push-up melltartót szeretnék hordani. Hogy mondjam el ezt anyának?

Figyelt kérdés
Eddig nagy melleim voltak, D kosaras, most lefogytam, a mellem is elég pici lett, ami nagyon zavar. Az összes lánynak körülöttem sokkal nagyobb, nincs semmi önbizalmam. Tudom, hogy egy lány nem csak két mellből áll, de belenézek a tükörbe, és olyan, mintha nem is én lennék, nagyon laposnak látom magam. Ezt hogy mondjam el anyának? Már próbáltam elmagyarázni neki, szerinte semmi szükségem rá, nem is vett. De tényleg nagyon zavar.
2018. szept. 8. 21:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
47%

Mondjuk ezek a mémek nem véletlenül születtek:

[link]

2018. szept. 8. 21:57
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

Kérj tőle zsebpénzt és vegyél belőle push up melltartót, olyat, amilyet szeretnél. Ennyi.

Én speciel nem értem ezt a nagy lebeszélést sem. Ha valakit nem elégedett magával, akkor annak lehet mondani akármit pl. fogadd el magad stb., de majdnem felesleges, mert ez nem így megy. Majd ő magában lerendezi. Szerintem, ha ki akarod próbálni, akkor próbáld is ki és majd eldöntöd, hogy neked hogyan jó. Másrészt pedig az sem biztos, hogy nagy érzelmi traumák stb. van az ilyen hátterében. Például nekem is kis melleim vannak, de nem vagyok belebetegedve és szeretem a melleimet, de hordok push up melltartót is. Egyszerűen vannak olyan ruhák, felsők, amik tetszenek, de csak úgy mutatnak, ha ilyen melltartó van rajtam. Látom, hogy úgy szebb, esztétikusabb és jobb, ennyi. Én semmivel sem érzem kényelmetlenebbnek, mint a normál melltartókat.

2018. szept. 8. 22:03
 13/36 anonim ***** válasza:
72%
erre miért kell engedélyt kérni? kb. olyan, mint fiúknál a srác szól, hogy fecske helyett boxert akar hordani. ezt meg lehet tiltani? ha igen,akkor meg vesz magának és kész...
2018. szept. 8. 22:07
 14/36 anonim ***** válasza:
38%
Előző van ahol 18 felett is tilos a tampon,meg borotva..
2018. szept. 8. 22:12
 15/36 anonim válasza:
20%
Teljes szívemből kívánom, hogy ettől nagyobb problémád ne legyen az életben.
2018. szept. 8. 22:59
 16/36 anonim ***** válasza:
39%

"Az összes lánynak körülöttem sokkal nagyobb, nincs semmi önbizalmam."

Szegénykém,ha tudnád,hogy ettől nem lesz önbizalmad...

A push-up-tól amúgy sem lesz nagyobb a melled. Egyébként is feltűnő, és tudni fogják,hogy kompenzálsz.

2018. szept. 8. 23:18
 17/36 anonim ***** válasza:
92%

-Anya, mellnagyobbító plasztikai műtétet szeretnék csináltatni!

Erre anya kikerekedett szemekkel néz.

-Nyugi anya, csak vicceltem, elég lesz egy push-up melltartó is.

2018. szept. 9. 01:36
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit hihetetlen, hogy D kosaras mellből fogyással annyira kicsi lett, hogy alig maradt valami. Valamit nagyon eltúlzol. Vagy előtte sem volt akkora, vagy most sem annyira kicsi.

A kérdésre a válasz, gondolom együtt mentek vásárolni, kiválasztod ami tetszik.

2018. szept. 9. 04:19
 19/36 anonim ***** válasza:
40%
vegyetek de fiuknál nem jönne be ,mert kiderül hogy bizony optikai csalás áldozata lett ,inkább egy egyszerü melltarto legyen.
2018. szept. 9. 06:02
 20/36 anonim ***** válasza:
20%
Képet...
2018. szept. 9. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!