Push-up melltartót szeretnék hordani. Hogy mondjam el ezt anyának?
honnan tudjuk, hogy nincs zsebpénze?
ha nem akar venni, akkor tegyél félre rá (zsebpénzből ha van), kaja pénzből is lehet, nem fizeted be az iskolai ebédet vagy valami, és máris meg tudod venni.
Sosem értettem azokat a nőket, akik szerint kényelmetlenek a melltartók. Valószínű nem a jó méretet viselitek, kérjétek szakértői segítséget! A pushup ugyanolyan, mint a többi, az a puha párnaréteg mitől keltene kényelmetlen érzést?
Akik szerint kamu és csalódás a pushup, üzenném, hogy egy műmell nem az? Nem mindenki teheti meg, hogy megcsináltassa magának.
Kérdező: gyűjts szülinapi, névnapi pénzt, és vegyél a barátnőiddel. Mondd a nagyszülőknek, hogy ajándék helyett most pénzt kérnél. De ha végképp nem tudod megoldani gondolj arra, hogy jövőre egyetemet kezdesz/munkába állsz, kirepülhetsz otthonról és azt vásárolhatsz amit akarsz.
A műmell és a push up is ugyanolyan nevetséges és átverés, olyan meg egyszerűen nincs, hogy egy ruha ne mutasson jól a kis mellen, ezt csak bemagyarázzátok magatoknak. Fordítva már annál is inkább lehetséges a dolog, de pici cicivel pont, hogy sokkal több mindent lehet hordani ízlésesen.
Egyébként én is hordtam kb egy évig push up melltartót, mert nem bírtam elviselni az A kosarakat. Hát soha többet...röhejes így visszagondolni, hogy azt mutogattam, ami nincs és persze az első közös strandolásnál kiderült a turpisság. Meg is érdemeltem, hogy kinevettek a hátam mögött. Onnantól kezdve nem hordtam semmilyen kitömött sz.rságot, hanem elfogadtam a saját testem, ami addig egyáltalán nem ment, hiszen még ahhoz sem volt bátorságom, hogy azt vállaljam fel, amim tényleg van.
A grátisz, hogy a kis melleimmel sokkal több embernek tetszettem:) azóta pedig megnőtt (nem nagyon, de C-s) és hidd el, semmivel sem jobb a nagyobb mell, sőt. Most már kétszer is meg kell gondolnom, hogy én is felvehetem-e ízlésesen azt a szép kis dekoltált felsőt, ami az A kosaras barátnőmön annyira jól mutat.
Szóval tömés helyett mi lenne, ha inkább arra lennél büszke, amid van? Egyrészt kötve hiszem, hogy a D-s melleidből semmi sem maradt volna, másrészt egy vékonyabb lányon a kisebb méret az, ami arányos, harmadrészt meg lehet, hogy a melled nem tökéletes, de mondjuk cserébe eszméletlen jó a lábad, hasad, feneked stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!