Hogyan mondjam el anyukamnak hogy szeretnek melltartót?
Az lenne a kérdésem hogy hogyan mondjam el anyukamnak hogy szeretnek melltartot?,mert a legjobb baratnomnek mar kell es az övet fel próbáltam (csakúgy) es ahogy en néztem meg ahogyan o is nem sokkal másabb a mérete a mellemnek.Nagyon kicsi mellem van de ha pl. tesi órán is mindig ide oda mozgott meg a szűk poloimat sem tudom hordani mert eddig csak toppokat hordtam es ugyebár kicsit furán nez ki rajtam emiatt a szűk polo.Ha van valakinek valamilyen ötlete akkor írja le pls.
(Es hozzátenném anyukammal nincs valami jo kapcsolatunk)
Ha anyukád tud magyarul, akkor próbáld magyarul. Arrqa figyelj, hogy ne azt mondd neki, hogy zöld zoknit szeretnél, mert abból nem fogja megérteni, hogy melltartót szeretnél.
Ha fiú vagy - ez nem derül ki a kérdésből - akkor inkább ne mondd sehogy.
"Anya, kérek szépen melltartót, mert futás közben nagyon mozognak, és már fáj."
Egyszerűen kérd meg, hogy adjon. Vagy menjetek el venni. Anyukádat pedig szeresd. Ő az egyetlen anyukád, és lehet, hogy nincs jó kapcsolatotok, de hidd el, hogy jobban szereted, mint a barátnődet. Szerintem beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!