Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy utaljak arra anyukámnak,...

Hogy utaljak arra anyukámnak, hogy melltartót szeretnék hordani?

Figyelt kérdés
14/L

2016. máj. 16. 17:00
 1/9 anonim válasza:
87%

A kis száddal azt mondod, hogy anyu, melltartót szeretnék hordani. Növeli az esélyeidet, ha mindezt a jelenlétében teszed.

Ha ez nem megy, akkor próbálhatod kézmozdulatokkal is elmutogatni: leveszed a felsődet, megfogdosod, majd megemeled a cicidet, lebiggyeszted az ajkadat. Aztán megfogod az övét, rámutatsz a melltartójára, és feltartott húvelykujjal jelzed, hogy az elnyerte a tetszésedet.

Ez utóbbi esetben fenn áll a veszélye, hogy hülyének néz.

2016. máj. 16. 17:13
 2/9 anonim válasza:
94%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Minek kérdezed meg néhány óránként újra?

2016. máj. 16. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Én se értem mi a sz*rnak állandóan ezt kérdezni?

Nem hiszem el hogy ennyire nyomingerek a 14 évesek... de ha már ilyen nyomi vagy, olvasd el a másik 226 melltartós nyüszögést, hátha ott válaszra lelsz!

2016. máj. 16. 19:25
 4/9 anonim válasza:
35%
Az a nevetséges, hogy anyunak nem tudják elmondani, hogy melltartó kell, de szexelni már tudnak.
2016. máj. 16. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre nem kell utalni, hanem egyszerűen megmondod:

"Anya, szeretnék melltartót hordani. Légy szíves, menjünk el és vegyünk."

2016. máj. 16. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne utalj rá, hanem mondd el. Nincs ebben semmi ciki, anyukádnak is van melle, melltartója is, előtte nem kell ezen szégyenkezned.
2016. máj. 16. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...asszem.

Azt nem én kérdeztem.

2016. máj. 16. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb az, ha azt mondod, "anya, melltartót szeretnék hordani".

Nem tudom, ilyenkor mit vártok, hogy valami koreográfiával kommunikáljátok le, mint a méhek, vagy morse jelekkel?

2016. máj. 17. 01:16
 9/9 anonim ***** válasza:
A melltartó egy szükséges, alap ruhadarab, mint a zokni, a bugyi stb., nem egy szégyellnivaló dolog. Ha anyának annyira figyel rád, hogy eddig nem jutott eszébe, amikor elkezdett nőni a melled, hogy kellene valami kis sportdressz, az első lányos kis valami, akkor egyszerűen szólj neki, hogy szükséged lenne rá, mert már kényelmetlenül érzed magadat nélküle. Nincs ebben semmi ciki, meg szégyenletes. Nem dominaszerkót kérsz korbáccsal...
2016. máj. 17. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!