Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyának? 12/l

Hogy mondjam meg anyának? 12/l

Figyelt kérdés
2 éve balettezek, viszont a csoporttársakat mostanra utálom, szeretem csinálni, de annyira unom is már. Egyszer már évközben abbahagytam egy ilyet, nagyon félek megmondani anyának, mert akkor sem örült, hogy év közben szólok, de annyira untam, viszont azt is szerettem.
2017. szept. 19. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Mondd el neki ezt, amit itt leírtál. Hogy nem szereted a többieket, és unod már. És hogy nem szeretnéd, hogy haragudjon ezért, de el kellett mondanod.

Innentől anyukádnak lesz lelkiismeret-furdalása, ha továbbra is járat.

Nem tudom, anyagilag ez hogy működik, egész évet kell-e kifizetni egyszerre, vagy sem. Mert azt megértem, hogy ha mondjuk kifizette, akkor haragszik érte, ha abba akarod hagyni. De ha mondjuk havonta kell fizetni, akkor ahogy lejár a hónap, nem mész többet és ennyi.

Persze ha esetleg versenyre, bemutatóra készültök a csapattal, és számítanának rád ott is, akkor nem szép dolog félúton kiszállni.

2017. szept. 19. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
12%

Most akkor szereted, vagy unod?

Ha csak a csapattársakat utálod és őket unod, akkor nem tudsz átmenni máshova és ott folytatni?

2017. szept. 19. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Hogy lehet unni a balettet? Mindent tökéletesre fejlesztettél, amit órán csináltok? Vannak fellépéseid? Élvezed a fellépéseket?
2017. szept. 19. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Üljetek le,beszéljétek meg.

Én simán megmondtam neki,h unom meg egyebek és elfogadta a döntésem. Csak nem évközben :/

2017. szept. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!