Hogyan mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy fiúval a neten elég régóta megkedveltem és szeretnék vele találkozni viszont erről nem beszéltem még a szüleimnek.Most viszont oda megyünk nyaralni ahol a fiú lakik nem régiben volt a születésnapom és felakar köszönteni én pedig szívesen találkoznék vele de félek elmondani a szüleimnek attól tartok,hogy kiakadnának vagy nem engednének el.Nagyon fontos lenne nekem ez a találkozó többször úgy gondoltam,hogy na most elmondom de ki mondani sosem merem.Persze tudom,hogy ha elmondom akkor történhet úgy is,hogy igent mond de nagyon félek attól,hogy azt mondja,hogy nem.Amióta megtudtam,hogy megyünk azóta tervezgettem ezt a talit a szüleim háta mögött és nagyon rossz érzés lenne úgy haza jönni,hogy nem láttam de közben meg nem akarok családi viszályt a családomba,hogy miért kellett nekem idegen pasival ismerkednem.Elszeretném mondani neki de nem tudom,hogyan úgy,hogy ne akadjon ki és én se sérüljek lelkileg annyira nagyon meg?2017. júl. 9. 20:35
2/23 anonim válasza:
Háromszor olyan idős, mint te, vagy mi a gond?
3/23 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok ő pedig jövő hónapban lesz 21.
2017. júl. 9. 20:41
4/23 anonim válasza:
Még lehet örülni is fog anyukád, hogy ismerkedsz, mert lehet attól fél, hogy vénlány fogsz maradni. 3 év meg egyáltalán nem sok.
5/23 anonim válasza:
- Képzeld, anya, ismerek valakit ott, ahova megyünk nyaralni.
- Tényleg? Kit?
- Egy fiút a netről.
A többi majd jön magától.
6/23 anonim válasza:
sehogy
elmondod hogy találkozol vele, ha nem tetszik neki akkor sincs köze hozzá
ez a te magánügyed
7/23 anonim válasza:
18 évesen szerintem nem kérnék erre különösebb engedélyt.
8/23 A kérdező kommentje:
Attól félek,hogy nem fog örülni,hogy én egy idegennel számára fogok találkozni és túlságosan félt ahhoz,hogy elmenjek pár órára egy idegen fiúhoz.
2017. júl. 9. 20:46
9/23 anonim válasza:
nagykorú vagy és nem ismerkedhetsz?
10/23 anonim válasza:
Ne pár órára menjél a fiúhoz, hanem találkozzatok valahol a tóparton, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!