Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyának?

Hogyan mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy fiúval a neten elég régóta megkedveltem és szeretnék vele találkozni viszont erről nem beszéltem még a szüleimnek.Most viszont oda megyünk nyaralni ahol a fiú lakik nem régiben volt a születésnapom és felakar köszönteni én pedig szívesen találkoznék vele de félek elmondani a szüleimnek attól tartok,hogy kiakadnának vagy nem engednének el.Nagyon fontos lenne nekem ez a találkozó többször úgy gondoltam,hogy na most elmondom de ki mondani sosem merem.Persze tudom,hogy ha elmondom akkor történhet úgy is,hogy igent mond de nagyon félek attól,hogy azt mondja,hogy nem.Amióta megtudtam,hogy megyünk azóta tervezgettem ezt a talit a szüleim háta mögött és nagyon rossz érzés lenne úgy haza jönni,hogy nem láttam de közben meg nem akarok családi viszályt a családomba,hogy miért kellett nekem idegen pasival ismerkednem.Elszeretném mondani neki de nem tudom,hogyan úgy,hogy ne akadjon ki és én se sérüljek lelkileg annyira nagyon meg?
2017. júl. 9. 20:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi a fiú?
2017. júl. 9. 20:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Az országban lakik.
2017. júl. 9. 20:54
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Ne kérj engedélyt, közöld, hogy pár órára szeretnél találkozni egy fiúval. Találkozzatok valahol a szabadban, ne nála.

Ne légy ennyire bizonytalan, mert anyukád pont ezért félt ennyire meg ezért kontrollál. Légy határozottabb.

2017. júl. 9. 21:00
 14/23 anonim ***** válasza:
7%
Melyik "az ország"-ban? Külföldön éltek, vagy Magyarországról van szó? Ha külföld, akkor egy egész más kultúrájú ország, vagy valahol itt, a környéken?
2017. júl. 9. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom hogy semleges helyen találkozzatok, ne nála. Ez a te érdeked is hogy ne egyből összezárva legyetek, hisz nem is ismered (az hogy neten miket ír az egy dolog)
2017. júl. 9. 21:24
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem próbálod meg, lehetőséged sem lesz a találkozásra.
2017. júl. 9. 21:35
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem muszáj megmondani hogy idegen ha emiatt aggódsz. Mondhatod azt hogy xy haverja akit x helyen ismertem meg vagy hogy egy régi ismerősöd csak eddig nem tudtatok találkozni mert messze lakik. Ne a házába menj első talira hisz mégis csak idegen.
2017. júl. 9. 22:26
 18/23 anonim válasza:
100%
Az emberek nyilván idegennel ismerkednek. El tudom képzelni mit érzel. Ne félj, csak találkoztok és ezt a szüleid is valószínű meg fogják érteni. Nem lagzira készülsz csak ismerkedsz ;) .
2017. júl. 9. 22:50
 19/23 anonim ***** válasza:
94%

Akkor megírod a srácnak, hogy menjen oda érted, ahol nyaraltok, és első körben bemutatod a szüleidnek, mielőtt elmennél vele bárhová.

Előtte nyugodtan meséld el anyukádnak is, hogy a neten megismertél valakit és pont ott lakik és találkoznátok. Ma már annyira nem kirívó dolog a neten ismerkedni, szerintem a szüleid sem fognak ezen megdöbbenni...

A kérdésed alapján mondjuk azt hittem, hogy 12-14 éves körüli lehetsz. Pont ezért, mivel ilyen kis ártatlan vagy, igazából van okuk a szüleidnek félteni téged.

Vertek át már nálad idősebb és tapasztaltabb nőket is netes pasik, több hónapos, sőt, több éves online kapcsolat után.

Úgyhogy semmiképpen ne menj el vele úgy, hogy a szüleid nem tudják, hogy pontosan hol és kivel vagy.

A lelked meg előbb-utóbb úgyis sérülni fog. Örülök, hogy végre nem 12 évesek kérnek párkapcsolati meg szexuális tanácsot, de azért ennyire ne maradj vissza a szociális fejlődésben.

18 éves vagy, lassan felnőtt, most már meg kell tanulnod kezelni a családban az ilyen helyzeteket. Nehogy már ennyi idősen ne tudj beszélni a szüleiddel.

A lelked meg max. akkor nem fog sérülni, ha bezárod magad a spájzba és örökre ott maradsz...

2017. júl. 9. 22:54
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
Azért legyen benned egészséges bizalmatlanság! Semmi garancia nincs, hogy az ember valóban az, akinek a facebookon mondja magát. Nagyon könnyen lehet, hogy csak friss pipihúsra vágyik. Semmiképpen ne menj a lakására, és semmiképpen ne éjszaka találkozz vele, szórakozóhelyen bármit belecsempészhetnek az italodba. . És ha nagyon kifejezi a tetszését, az már gyanús. Valaki itt jó érzékkel rákérdezett, hogy külföldi-e, és minden bizonnyal az, ha ilyen furcsa választ adtál, hogy "az országban lakik". Valahogy róluk még inkább el tudom képzelni, hogy csak magukévá akarják tenni a lány. Legalább nekünk mondd el, hogy mit tudsz róla, mi nem vagyunk a szüleid.
2017. júl. 9. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!