Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg anyának,...

Hogyan mondjam meg anyának, hogy nem akarom, hogy elolvassa? 15l

Figyelt kérdés

Szóval egy sulival kapcsolatos művészeti fesztiválra írok két novellát. Igazából át kéne nézni valakinek, de az a tanárom lenne. Anya viszont el akarja olvasni mindkettőt, amivel nem is lenne baj, ha nem komplikálna túl mindent, vagy nem lenne rossz a kapcsolatunk. Az elsőt azért nem akarom, hogy lássa, mert az egy általam kitalált szerelmi történet, amiből tuti arra következtetne, hogy valakivel ilyen jellegű kapcsolatban voltam\vagyok. A második meg részben tükrözi a személyiségem, lényegében a főszereplő egy álomszerű dolgáról írtam, ahol a negatív tapasztalatairól és félelmeiről van szó. Ezt sem akarom megmutatni, mert erre is az lesz a várható reakció, hogy vagy problémáim vannak, ugye ez a szokásos, ha valami nem tetszik neki, vagy miért nem írok vidám dolgokat, vagy a személyes kedvencem, hogy mit gondolnak majd mások.

Egy harmadikat viszont nem akarok írni, amin nem lenne kivetnivaló, mivel az előső kettőn is dolgozom, illetve más dolgom is van ami jelenleg fontosabb.

Szóval, hogy mondjam meg, hogy a lehető legkissebb sértődés legyen?

2018. ápr. 29. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Vaaagy irj egy "cenzúrázott" változatot amit neki adsz oda :D
2018. ápr. 29. 22:16
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy. Ezt te is tudod. Határozottan tagadsz, és nem torpansz meg.
2018. ápr. 29. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Az első válaszolóé is jó, de több a munka vele
2018. ápr. 29. 22:17
 4/12 A kérdező kommentje:
A cenzúrázással az lenne a baj, hogy vagy nem lenne értelme, vagy teljesen át kéne írni, mondjuk vidámabbra, amiben nem vagyok jó.
2018. ápr. 29. 22:19
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok a hazugság híve,de mond neki,hogy mégse írsz semmit. Vagy egyszerűen mond azt,hogy ezt szeretnéd magad intézni ne olvassa el és pont. Ha elolvassa így is problémázna,ha nem akkor is.
2018. ápr. 29. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Hat így: "Nem akarom, hogy elolvasd." Ha amúgyis rossz a kapcsolatotok, ez mar nem oszt, nem szoroz.
2018. ápr. 29. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A másik verzió, hogy hazudsz valamit. Mondjuk, azt mondod, sz*rul sikerültek, inkább abbahagytad az egészet.
2018. ápr. 29. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Milyen rossz szülő lehet az ilyen akit ennyire nem kedvel a saját gyereke, h menekül előle ilyen szinten? :O
2018. ápr. 29. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy meglepetés lesz. Majd meglátja, amikor mindenki
2018. ápr. 30. 14:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Megmutattam neki a tanár által cenzúrázottat. Sértődés lett vége, a második miatt. Megint az hajtogatja, hogy rossz a gondolkodásom és ilyenek.

Most mi legyen?

2018. máj. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!