Hogyan mondjam meg anyának, hogy nem akarom, hogy elolvassa? 15l
Szóval egy sulival kapcsolatos művészeti fesztiválra írok két novellát. Igazából át kéne nézni valakinek, de az a tanárom lenne. Anya viszont el akarja olvasni mindkettőt, amivel nem is lenne baj, ha nem komplikálna túl mindent, vagy nem lenne rossz a kapcsolatunk. Az elsőt azért nem akarom, hogy lássa, mert az egy általam kitalált szerelmi történet, amiből tuti arra következtetne, hogy valakivel ilyen jellegű kapcsolatban voltam\vagyok. A második meg részben tükrözi a személyiségem, lényegében a főszereplő egy álomszerű dolgáról írtam, ahol a negatív tapasztalatairól és félelmeiről van szó. Ezt sem akarom megmutatni, mert erre is az lesz a várható reakció, hogy vagy problémáim vannak, ugye ez a szokásos, ha valami nem tetszik neki, vagy miért nem írok vidám dolgokat, vagy a személyes kedvencem, hogy mit gondolnak majd mások.
Egy harmadikat viszont nem akarok írni, amin nem lenne kivetnivaló, mivel az előső kettőn is dolgozom, illetve más dolgom is van ami jelenleg fontosabb.
Szóval, hogy mondjam meg, hogy a lehető legkissebb sértődés legyen?
Most mi legyen? ha már megmutattad neki, elmondhatod, hogy látod, erre a véleményre számitottam, ezért nem akartam megmutatni. Elmondhatod neki, hogy nincs mitől félnie, ez csak kitaláció, nem rólad van szó. Egy művész bele tudja élni magát más helyzetekbe is, mint a sajátjáé, miért lennének problémáid, csak mert negativabb hangvételű cselekményt irsz?
Egyébként gratula a tehetségedért és a szorgalmadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!