Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről, csak...

Mit gondoltok erről, csak szerintem nevetséges?

Figyelt kérdés

Anyám a másik szobából csörgetget. Szerintem, ha akar valamit, jöjjön ide hozzám. Szerintem annak kell odamennie a másikhoz, aki akar valamit, nem pedig annak, akitől akarnak valamit.

A másik meg, hogy az egyik hívásnál felvettem a telefont, de rögtön le is rakta.

2019. jún. 5. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
10%
Komolyan a két kisebb gyerekre fogod, hogy telefonon szólsz házon belül a gyermekednek??
2019. jún. 6. 10:32
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
Mikor altatom a picit, fekszik az ölemben, cumisüveggel a szájában, szemét módon nem pattanok fel, és rohanok át a nagyhoz este 8kor, hogy szóljak neki negyedszerre, hogy menjen el fürdeni... Meg innen következően érthető okokból nem ordítom fel a házat. Kb ez az eset szokott előfordulni... Hatalmas tragédia...
2019. jún. 6. 10:41
 23/27 A kérdező kommentje:

"Én csak olyan családnál láttam ilyet ahol a kölök nem rezonál ha szólnak hozzá. Ha valami nem a fércbúkon, telefonon van, az nem is létezik a számára. Gondolom anyád belefáradt hogy te is ilyen telefonbu*zi vagy."

Megjött a másik személyeskedő is.

Már leírtam, hogy semmi fontosat nem akart, csak nem volt kedve átjönni (és nem emeletes ház)

2019. jún. 6. 10:45
 24/27 A kérdező kommentje:

"Nem gondolom nevetségesnek. Szánni valónak tartom."

Eléggé túlreagálod.

"Azt, hogy ezt idegenek tudomására hozod, akik nem ismernek benneteket, és te sem ismered őket."

Lehet eddig nem tudtad, de ezen az oldalon általában idegenek kérdeznek és idegenek válaszolnak.

"Azt, hogy a kérdés után még nyolc alkalommal irkálsz. Ilyen eset miatt."

Ha nem vetted volna észre, főképp az egyik válaszírónak írtam vissza, aki nagyon mulatságos volt.

"Meddig tartott a hívás?"

Háromszor csörgetett, a másodiknál sikerült felvennem, de abban a pillanatban le is rakta.

"A kérdéskiírásod és a legutóbbi kommented közt 57 perc telt el."

Most az a bajod, hogy visszaírtam a kommentekre?

Ennyire azért nem kell ezen kattogni.

Anyától még tegnap megtudtam, hogy egyáltalán nem fontos dolgot akart mondani.

Én ezen már rég "túl vagyok"

Legyél te is ;)

2019. jún. 6. 11:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
És neked se volt kedven átmenni hogy mi van ugye?
2019. jún. 6. 11:04
 26/27 A kérdező kommentje:

Nem. Mivel nem én akartam valamit :)

Tudod, ha én akarni szoktam valamit valakitől, akkor én magam megyek oda hozzá, és nem várom el, hogy idejöjjön a másik :)

De anyával már tegnap lezártuk ezt a témát...

2019. jún. 6. 11:13
 27/27 anonim válasza:
Józan volt anyud?, amugy igazad van, én se mentem volna át, ha akar valamit szoljon
2019. jún. 6. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!