Mit gondoltok erről, csak szerintem nevetséges?
Figyelt kérdés
Anyám a másik szobából csörgetget. Szerintem, ha akar valamit, jöjjön ide hozzám. Szerintem annak kell odamennie a másikhoz, aki akar valamit, nem pedig annak, akitől akarnak valamit.
A másik meg, hogy az egyik hívásnál felvettem a telefont, de rögtön le is rakta.
2019. jún. 5. 20:38
2/27 anonim válasza:
Nekünk egymás közt ingyenes, úgyhogy van, hogy egymás melletti szobából is telefonálunk :D kiskoromban anyám telefonált, hogy kész a vacsora :D
3/27 anonim válasza:
ha nontop telon hív nyilván nem egy szép dolog, de egyszer egyszer belefér, lehet épp fözöt és nem akarta ott hagyni:D
4/27 A kérdező kommentje:
3. De ha ez kastélynak számít....
2019. jún. 5. 20:44
5/27 A kérdező kommentje:
A szobában nézte a Tv-t
Nem ingyenes a hívás nekünk, nem ugyanannál a szolgaltatónál vagyunk.
2019. jún. 5. 20:45
6/27 A kérdező kommentje:
Jó, de én felvettem, és egyből le is rakta, nem is mondott semmit bele
2019. jún. 5. 20:48
7/27 anonim válasza:
Mi facebookon szoktunk írni. Emeletes ház, nem mindig van kedve az embernek fel-le mászni egy kérdésért. A csörgetgetést viszont nem értem, vagy menjen át vagy ha már lusta mondja el telefonba mit akar.
8/27 A kérdező kommentje:
Emeletes házban még megérteném (ha nem tenné le), viszont ez csak egy átlagos társasházi lakás
2019. jún. 5. 20:50
9/27 A kérdező kommentje:
Te vagy az, aki itt károg... már másodjára is. Mint már írtam, semmi fontosat nem akart, nem kellett neki segíteni semmiben. De persze te biztos jobban ismereded az én anyámat, meg persze engem is, hiszen a személyeskedés nagyon megy neked.
2019. jún. 5. 21:23
10/27 anonim válasza:
Igen, mert haszontalanságokra pazarlod az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!