Szerintetek is nevetseges, amikor nem osszehazasodott parok anyos/aposnak hivjak egymas szuleit?
Figyelt kérdés
Legjobb, mikor ezt a 16- 21ev koztiek teszik. :D2017. febr. 21. 08:17
1/75 anonim válasza:
Én nem tartom nevetségesnek minden esetben. Nem tudhatjuk idegen emberekről hogy milyen komoly a kapcsolat és mennyire számít jónak a kapcsolat a párja szüleivel. Valaki sose házasodni mert fölöslegesnek tartja. Neki sose lesz anyósa?
2/75 anonim válasza:
Szerintetek is nevetséges, mikor teljesen felesleges dolgok miatt írnak ki egyesek kérdéseket?, csak mert unatkoznak?
3/75 anonim válasza:
Szerintem az a nevetséges ha valaki ilyen dolgokkal foglalkozik. Nem mindegy, hogy hívja?
4/75 anonim válasza:
Sokszor egyszerűbb "anyós"-t mondani a "barátnőm anyja" helyett. Mi sem házasodtunk össze, és már gyerekeink is vannak, de ha valami sztorizás van a kollégákkal, simán anyósnak hívom, hogy ne tartson délig a sztori. Ettől függetlenül tudja mindenki, hogy mi a helyzet.
5/75 anonim válasza:
34 vagyok, 10 éves kapcsolatban, gyermekünk is van; nem házasodtunk össze, remélem megengeded, hogy anyós-apósozzam párom szüleit. Pláne, hogy ők előbb hivatkoztak rám menyként... Szóval részemről a feltett kérdésre a válasz nem, nem nevetséges. Ha nem kukacoskodunk, akkor fogd fel úgy, hogy így rövidebb és egyszerűbb mondani ahelyett, hogy "a párom/barát(n)om/élettársam apja/anyja".
7/75 anonim válasza:
Engem nem érdekel. Nincs közöm más családok szokásaihoz. Sokkal jobb ország lenne Magyarország, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna. Másokkal pedig kötekedés helyett összefogna, segítőkész lenne.
8/75 anonim válasza:
Nekem nem nevetséges, csak furcsa. Párom anyja helyett lehetne mondjuk xy néni, nem? Bár tőlem mindenki úgy hívja, ahogy akarja, nekem se mondják meg, kit hogy hívjak.
9/75 anonim válasza:
A 16 éveseknél, 2 hónapos kapcsolatban ez sztem is viccesen hat, de felnőtt embereknél sztem olyan mindegy. Ahogy írták többen is, így szimplán egyszerűbb fogalmazni, mingy sztoriban kétmondatonként a "barátom/barátnőm anyja" kifejezést
10/75 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb anyósnak/apósnak nevezni egy-egy beszélgetés során, mint "Pisti anyukája" vagy "Edit apukája"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!