Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről, csak...

Mit gondoltok erről, csak szerintem nevetséges?

Figyelt kérdés

Anyám a másik szobából csörgetget. Szerintem, ha akar valamit, jöjjön ide hozzám. Szerintem annak kell odamennie a másikhoz, aki akar valamit, nem pedig annak, akitől akarnak valamit.

A másik meg, hogy az egyik hívásnál felvettem a telefont, de rögtön le is rakta.

2019. jún. 5. 20:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Rejtett kamerával figyelsz, hogy ennyire tudod, mit csinálok? :)
2019. jún. 5. 21:31
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem anyukád is gyakorizik és ő az 59%-os válaszoló! :DDD
2019. jún. 5. 21:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Mekkora lenne már :D
2019. jún. 5. 21:35
 14/27 anonim ***** válasza:
98%

1 éve nekem is ezt csinálta anyám, pedig nem volt szokás nálunk az ilyen viselkedés. Anyum a szobájában, és a folyosó végén a saját szobámban. A távolság max 3 méter. Megcsörgetett, felvettem, letette. Én ennek ellenére bementem hozzá, hogy mi ért csörgetett meg. Majd hívtam a mentőket. Épp annyi ideje volt, hogy az első gombot megnyomja ami az én számom volt. 43 évesen infarktust kapott. Hál istennek azóta felépült, de bármikor ha újra csörgetne, azonnal megyek , megnézem miért hívott. Sosem lehet tudni.

23/N

2019. jún. 5. 23:51
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
Kétszintes házban én is megcsörgetem a gyerekem telefonját,onnantól számolva 10 percen belül illik lejönni kajálni.A telefon csak egy csörgés erejéig szól ha étkezésről van szó.
2019. jún. 6. 02:32
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

😂😂😂😂

Te is vágod az illemszabályt rendesen😂😂😂

2019. jún. 6. 06:58
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem gondolom nevetségesnek. Szánni valónak tartom. Azt, hogy ezt idegenek tudomására hozod, akik nem ismernek benneteket, és te sem ismered őket. Azt, hogy a kérdés után még nyolc alkalommal irkálsz. Ilyen eset miatt. Meddig tartott a hívás? A kérdéskiírásod és a legutóbbi kommented közt 57 perc telt el.
2019. jún. 6. 07:36
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
Alapból nekem elég furcsa, bár én amúgy is az élőszó híve vagyok, sokszor mégcsak a telefonom sincs nálam. Nem lehet, hogy unatkozik? Kevés időt töltötök együtt? Mert akkor lehet ilyen gyerekes módon próbálja magára hívni a figyelmed, hátha ez beválik.
2019. jún. 6. 07:55
 19/27 anonim ***** válasza:
69%
Én csak olyan családnál láttam ilyet ahol a kölök nem rezonál ha szólnak hozzá. Ha valami nem a fércbúkon, telefonon van, az nem is létezik a számára. Gondolom anyád belefáradt hogy te is ilyen telefonbu*zi vagy.
2019. jún. 6. 08:42
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Én van, hogy viberen írok a lányomnak az egyik szobából, ő a másikban van.

Sokszor van, hogy nem tudok éppen bemenni szólni (2 kisebb gyerek is van), ordítani meg nem akarok.

Nem vette eddig még rossz néven. (Igaz, Ő 10 éves.)

2019. jún. 6. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!