Mit gondoltok erről, csak szerintem nevetséges?
Anyám a másik szobából csörgetget. Szerintem, ha akar valamit, jöjjön ide hozzám. Szerintem annak kell odamennie a másikhoz, aki akar valamit, nem pedig annak, akitől akarnak valamit.
A másik meg, hogy az egyik hívásnál felvettem a telefont, de rögtön le is rakta.
1 éve nekem is ezt csinálta anyám, pedig nem volt szokás nálunk az ilyen viselkedés. Anyum a szobájában, és a folyosó végén a saját szobámban. A távolság max 3 méter. Megcsörgetett, felvettem, letette. Én ennek ellenére bementem hozzá, hogy mi ért csörgetett meg. Majd hívtam a mentőket. Épp annyi ideje volt, hogy az első gombot megnyomja ami az én számom volt. 43 évesen infarktust kapott. Hál istennek azóta felépült, de bármikor ha újra csörgetne, azonnal megyek , megnézem miért hívott. Sosem lehet tudni.
23/N
😂😂😂😂
Te is vágod az illemszabályt rendesen😂😂😂
Én van, hogy viberen írok a lányomnak az egyik szobából, ő a másikban van.
Sokszor van, hogy nem tudok éppen bemenni szólni (2 kisebb gyerek is van), ordítani meg nem akarok.
Nem vette eddig még rossz néven. (Igaz, Ő 10 éves.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!