Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha csóró a szülő miért a...

Ha csóró a szülő miért a gyereknek szívnia miatta?

Figyelt kérdés

Miért nincs egy garanciális minimál színvonal biztosítva ami alatt szankciók lennének nem telejésülés esetén.

Ez az ország érdeke is lenne egy élhetőbb világ reményében...

2019. jún. 1. 17:31
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
53%
Kedves 11-es az is megtörténhet, hogy a gyerek születésekor még jólétben éltek. Nézd csak meg a devizásokat...
2019. jún. 1. 20:58
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Vagy eleg egy vallas

Munkanekuliseg fel evre

Es maris gondban lesz

2019. jún. 1. 21:20
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

Akkora gyokerek vagytok de tenyleg. A kerdes mely reszebol gondoljatok hogy a kerdezo sajat magara gondol?

A csopp agyatokban nem fordult meg az, hogy ismeros korben , suliban lat ilyet?

2019. jún. 1. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Egy szóval se írta a kérdező hogy magáról írni.

A kérdése pedig tényleg elgondolkodtató hiszen rengeteg embert látni hogy mély szegénységben neveli a gyermekét.

Közmunkás jövedelemre vállalnak gyermeket stb...

2019. jún. 1. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Akkor válaszoljunk végre a kérdésre is. Nagyon egyszerű: azért mert ingyen nincs semmi, a kérdező által hiányolt garanciális minimál színvonal - bármit is jelentsen ez - fenntartása pénzbe kerül és valakinek állnia kellene a cehhet. Adóemeléssel lehetne beszedni de a kevés adófizető nem tud több terhet vállalni. Én személy szerint is inkább a saját gyerekemre költöm ennek a rám eső részét, nem kívánom bedobni a közösbe.

És igen, jól mondták előttem, a semmire nem kell gyereket vállalni. Ha van elegendő tartalék váratlan élethelyzetekre is, akkor jöhet a gyerek, ha viszont a nyakunkon a 20 éves devizahitel és a s*ggünk is kilóg a gatyából akkor a gyerek nem időszerű. Ilyen egyszerű.

2019. jún. 1. 22:27
 16/22 anonim ***** válasza:
98%

Jó és azt hogy? Nekem van gyerekem. Befizetek x forint adót, amit aztán kiosztanak nekem? Vagy fizesse az, akinek nincs gyereke, kvázi büntetik érte?

Mi lenne a szankció? Ha nincs elég pénze a gyerekre, akkor megvonják a családi pótlékot? Vagy egyik szülő börtönbe vonul? Melyik? Aki dolgozik, vagy aki gyed-en van? Vagy mindkettő? Válás esetén melyik apuka vonható felelősségre? Akivel egy fedél alatt él, vagy aki gyerektartást fizet?

Ezzel az erővel kapjon pénzbüntetést mindenki, aki nem (elég) gazdag! Biztos sokat segít.

2019. jún. 1. 22:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk azok lennének a szempontok, amik az 5-ös ír, akkor még azt mondanám, egyet is értek.
2019. jún. 2. 02:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Azért,mert a rabszolgákat újra kell termelni.

Ezért adják a családi támogatásokat,amit a csórók is kitudnak használni.

Ha nem a gyerekhez kötnék a szociális támogatásokat,akkor sokkal kevesebb olyan ember születne,akinek a szülei is rossz helyzetben vannak.

2019. jún. 2. 15:31
 19/22 A kérdező kommentje:
H megnézem az adófizetőket az áfát és állam nyújtotta szolgáltatásokat akkor azt látom h rabszolgaság van. Ha közmunkára kéne mennem inkább felakasztanám magam az milyen megalázó.Nekem leki nyugalma nem volt annyi volt ami kelett de nagyon sokat dolgoztak a családtagjaim de ezt más javára ez kínlódás... Vgy legalább lenne igyenes eutanázia akárkinek ... szívás az egész
2019. jún. 2. 15:40
 20/22 anonim ***** válasza:
59%

Milyen megalázó a közmunka?...Aha, értjük.

Magyarán te lenézed azt aki közmunkán dolgozik.És ha nincs màs lehetősége?

Ne ítélj el senkit ismeretlenül mert ráb.chatsz!

Én nem dolgozok, itthon vagyok, mert a férjem keres annyit bőven, hogy ne kelljen a 9 éves gyereket hajnalba bevinni suliba.

De nem unatkozom egy 130 nm hàzban, a hatalmas udvart nem is mondom...DE! ha nem lenne más vàlasztásom, szrt is elmennék szedni, mert a gyerekem a legfontosabb!!!

Úgyhogy mielőtt ítélkezel, "te inkàbb felkötnéd magad ha közmunka", gondolkodj el a tyúkszemnyi agyaddal!

2019. jún. 3. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!