Nagyon rossz helyzet alakult ki köztem és a szüleim között, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hazudtam nekik egy vizsgámmal kapcsolatban, ami már sokadszorra nem lett meg. Azt mondtam megvan, pedig két nappal később mentem el igazából, de akkor meg is lett. Viszont azt hazudtam hogy ismerősömnél vagyok, amíg elmentem vizsgázni. Lebuktam, kerestek nála de nem voltam ott. Állítólag az apukám sírt a csalódottságtól. Meg gerinctelen vagyok és ilyesmi. Azt hozzátenném hogy a nyomásuk miatt titkoltam el a dolgot, mert minden egyes bukásomról beszámoltak a fél családnak is, és szinte minden nap felhozták a dolgot, meg cseszegettek hogy tanuljak. Persze, jogos, nem örülnek neki. De emiatt akkora stressz volt rajtam, és hogy megint közölnöm kellett volna hogy bukta lett...Így inkább behazudtam. Bánom a dolgot, de tudom hogy miattuk tettem így. Kérdés, hogy most mi a francot csináljak2019. máj. 30. 13:40
31/34 anonim válasza:
A lényeg a diploma.
Ha nem lesz buli, ahogy írtad, nem neked fog hiányozni.
Egyébként szerintem lesz. Most kiordította magát anyukád, holnapra majd lehiggad. A vendégek előtt meg úgyis te leszel az okos kisfiuk/kislányuk, aki megszerezte a diplomát és nagyon büszkék rá.
És jön a nyár, vidámság, haverok; ősztől meg munkahely, ahol senkit nem fog érdekelni, hogy melyik vizsgád hányadszorra lett meg.
32/34 A kérdező kommentje:
A rokonaim pont nem azok a típusok akik, azzal fogadnak hogy de okos vagy lediplomáztál..hanem a végre-típusok. És nem költözhetek el, mert az otthoni cégnél épp indítom be a saját vállakozásrészemet.
2019. máj. 30. 22:25
33/34 anonim válasza:
Hát, nem a szüleiddel kéne együtt dolgoznod, így soha nem fogsz felnőni. Nem is akarsz. Téged pórázon tartanak! De az elköltözéshez ennek semmi köze: lesz jövedelmed, ki tudod fizetni az albérletet. Egészségtelen felnőttként a mama-papa házában lakni.
34/34 anonim válasza:
Ilyen redneck mentalitású családban vállalkozásba beszállni az öngyilkossággal egyenlő.
Komolyan mondom, még azzal is jobban jársz, ha kimész külföldre szart pucolni és onnan nagy nehezen felküzdöd magad. Pl. Nagy-Britanniában simán kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!