Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek melyik szülő a jobb?

Szerintetek melyik szülő a jobb?

Figyelt kérdés

2eve vannak elvalva a szuleim

Apa: mindig visz kirándulni, vesz nekem ruhakat,

Anya: mindig itthon ülünk, nemvesz semmit mert elvileg van mar 100...ja csak a felsoim nagy része mar 3 4 eves:(

Cipobol is mindenkinek Adidas, Vans meg minden meno cipoje van nekem meg egy lassan 3eves cipom..

Ráadásul mindig mondja hogy koltozz at apadhoz

Fozni szokott

2019. máj. 26. 15:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%

"Ráadásul mindig mondja hogy koltozz at apadhoz"

Hát ebből azt lehet hinni hogy nem szeret.

2019. máj. 26. 15:56
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy azért mondja, hogy “költözz át apádhoz” mert esetleg állandóan sír a szád valami miatt? Nemtudom, csak kérdezem.

Egyébként meg én nem az alapján dönteném el, hogy ki a “jobb”, hogy ki mit vesz...

2019. máj. 26. 15:58
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Apád vesz Neked holmikat és visz kirándulni, de körülbelül ennyiből áll neki az apaság. Nincs is ezzel baj, rengeteg ilyen férfi van. Édesanyád viszont törődik veled. Nehogy azt hidd, olyan sok 100 E Ft. Az a baj, hogy kamasz vagy és az anyagiakban méred a dolgokat. Lehet, Anyukád emiatt mondja, hogy költözz apádhoz.

Nekem egyáltalán nem volt apám és tizenévesen nekem is fájt, hogy a többiek kirándulni jártak és márkás holmikat hordtak. Most megtehetném, hogy járjak kirándulni, de már tudom, hogy az sem olyan fontos. A fő, hogy a munkahelye ne legyen olyan az embernek, ahova nem szívesen megy be, mert vagy a körülmények egészségtelenek, vagy a társaság nem jó, vagy azért mert egyáltalán nem szereti a foglalkozását.

2019. máj. 26. 16:10
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem rudjuk mi van a gyerektartással. Anyukád etet és biztosítja a rezsit, és dolgozik ráád. Apukád ehhez mit ad hozzá? Gondolkoztál már azon hogy alakult hogy apukád megteheti hogy kirándulni visz anyukád meg nem tud venni egy márkás cipőt? Eserleg van fogalmad arrol ki mennyiből gazdálkodik? Vagy hogy a te étkezésed mennyibe kerül pl? Lehet hogy a napi láthatatlan kiadásaid kiteszik havi több márkás cipő árát?
2019. máj. 26. 16:20
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha vesz fater ruhákat, akkor használt szarokat vesz hogy annyi annyi "ócska" cuccod van?

Miért nem írod ki konkrétan, hogy nem szeretsz anyáddal lakni, és szeretnéd, ha szidnánk rajta egy sort.

2019. máj. 26. 16:28
 6/19 anonim ***** válasza:
92%

1. Anyád tart el, látja ez a szükségleteidet (lakás, kaja, meleg víz, fütés, világítás, stb), ami elég sokba kerül. Emellett hét végén örül, ha nyugton lehet, pihenni akar.

2. Apád néha hétvégén elmegy veled kirándulni, a többi idöben nem foglalkozik veled.

3. Nem írtad, mennyi gyerektartást fizet, de az közel sem fedezi a megélhetésedet.

4. Ha apád vesz neked ruhákat, akkor olyat vegyen, amilyet te akarsz, akkor nem gond, ha anyád nem tud venni.

2019. máj. 26. 16:43
 7/19 anonim ***** válasza:
17%
Apád a jobb, költözz át hozzá.
2019. máj. 26. 16:53
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

HA elköltöznél apádhoz, akkor rájönnél, hogy addig tud ilyen lenni, amíg ritkán vagytok együtt. Ha nála laknál, akkor neki sem jutna mindig arra, hoyg vegyen neked valamiket, meg nem lenne energiája kirándulgatni veled.

Viszont anyujádnak lenne több ideje, ha ö lenne a hétvégi szülö.

amit viszont egyáltalán nem értek, ha apád vesz neked ruhákat, akkor hogyhogy nincs olyan cipöd/ruhád, ami neked kellene? Vegyen ö márkás cipöket meg ruhákat, akkor nem kell régiekben járni.

2019. máj. 26. 16:54
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Anyád a jobb szülő, mert szokott főzni:)
2019. máj. 26. 17:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Apukam vesz nekem rendes ruhakat azokat hordom. Teny hogy anya tobbet torodik velem, apu meg csak olyan hetvegi szulo. :)
2019. máj. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!