Te megbüntetnéd a gyereked, ha zaklatna valakit az iskolában?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan, mivel? Ha nem, miért nem?2019. máj. 12. 18:54
1/24 anonim válasza:
A szart kiverném belőle. Ha köcsög akar lenni, csinálok én belőle.
2/24 anonim válasza:
Természetesen.
Először is elbeszélgetnék vele - higgadtan elmagyaráznám, hogy mit él át az áldozat, és hogy mennyire nem jó dolog.
Ha két beszélgetés után sem változik a viselkedése, akkor telefonmegvonás, tévémegvonás, szobafogság.
3/24 anonim válasza:
Persze. Én az amilyen a mosdó, olyan a törülköző elv híve vagyok, így én is zaklatnám egy-két napig. (beszólogatnék,rányitnék stb) majd elbeszélgetnék vele, hogy érzi magát most hogy felcserélődtek a szerepek.
4/24 anonim válasza:
Elvenném a kedvét az ilyesmitől. A tanárnak is szólnék, hogy lépjen rá a sarkára a gyereknek nyugodtan, érezze a törődést.
5/24 anonim válasza:
A 3as válaszolóval teljesen egyetértek. Az a baj, hogy aki ilyet csinál, annál szerintem semmit nem ér a beszélgetés. Meg kell tapasztalja, milyen érzés. Próbálnám ugyanúgy piszkálni, ahogy ő piszkálja a társát. Illetve a tanárával is beszélnék, hogy kiemelten figyeljen rájuk és ha látja, hogy mivan, akkor azonnal büntesse meg.
6/24 anonim válasza:
Igen, megbüntetném. Franc tudja, mi lenne a bünti, de valami hatásos. Amiből tanul.
7/24 anonim válasza:
Engem is bántottak gyerekként az lenne a minimum, hogy megbüntetem.
Zaklatás típusától, mértékétől, okától függne. Próbálnék kreatív lenni és olyan büntetést adni amiből tanul.
8/24 anonim válasza:
minden kütyüjėt elvenėm ,ės leorditanåm fejėt.de lehet hogy valami bünti is lenne.
9/24 anonim válasza:
Elsőnek megverném.
Másodszor vége lenne a jó világának, mert olyat, hogy net, telefon, TV, elvenném.
Harmadjára pedig, katonai/rendőrségi suliba küldeném, ahol belevernék a fegyelmet.
10/24 anonim válasza:
Semmiképp sem vernék meg, mivel nagyon sok gyerek aki zaklat más gyereket az iskolában, csak az otthoni bántalmazást, és az otthonról jövő stresszt vezeti le más gyerkeken. Először normális hangnembem beszélgetnék vele, hogy ez miért helytelen. Ha folytatná, jönne a bűntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!