Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » ! Van 2 tanár az iskolában...

! Van 2 tanár az iskolában akik totálisan kipécéztek maguknak, mit tegyek? Anyukám nem hisz nekem, olyan dolgokat állítanak rólam aminek köze sincs a valóságohz.

Figyelt kérdés

Megromlottak a jegyeim 1 bizonyos tantárgyból,azóta számítok rossz tanulónak és tiszteletlennek. Ennek oka hogy egyáltalán nem érdekel és nem tervezek érettségizni belőle. Minden másból 4-5 vagyok,de olyan szinten próbálnak eltávolítani az iskolából,hogy már nem tudok mit kezdeni. Más tanárnak semmi problémája velem. Szaktanárit akart adni az illető,fogalmam sincs miért,szerintük tiszteletlen,bunkó vagyok és nincs bennem semmi alázat. Közben pedig semmi önbizalmam sincs. Anya egy ideig megvédett,de már nem hisz nekem semennyire,és itthon ebből súlyos problémák adódnak. Fogalmam sincs mit tegyek,teljesen kilátástalan lett az életem.

17/L Bp

2018. máj. 5. 22:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Milyen tantárgy? Csak kíváncsiság. :D

Egyébként nem nagyon tudsz mit tenni, csak tanulni, hogy ne tudjon megbuktatni.

Szaktanári, meg szaktanári. Semmit nem ér el vele. Ahhoz, hogy kidobjanak a suliból igazgatóidnak is kell lenni, és (elfelejtettem pontosan, hogy minek hívják) a megbeszélésen is el kell döntenie a téged tanító tanári karnak.

Továbbtanulásnál egyáltalán nem nézik a hiányzott (igazolt/igazolatlan) óráid számát, sem a szaktanárikat vagy igazgatóikat, úgyhogy felesleges miatta aggódnod.

Persze, remélem tényleg nem vagy pofátlan velük.

2018. máj. 5. 22:49
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Jobb ha meghúzod magad az óráikon, vagy kevesebbet jársz be, nekik meg az legyen a legnagyobb örömük az életben, hogy téged b..zogathatnak. Foglalkozz a fontos tárgyakkal, ha látják hogy nem tudnak veled mit tenni talán békén hagynak. Mellesleg itt a tanév vége, nem? Vagy még jövőre is lesz velük órád?
2018. máj. 5. 22:54
 3/20 A kérdező kommentje:

Orosz :(

Egyáltalán nem érdekel,de sajnos másokon látom hogy sokkal több probléma van velük mint velem,és már az is baj ha levegőt veszek. Szüleim pedig szeretnék hogy megtanuljak oroszul,de fogalmam sincs miért. Azt mondják az egyik leghasznosabb nyelv-.-

2018. máj. 5. 22:55
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos volt 0. évem,így jövőre is fognak tanítani. Olyan szinten rossznak állitanak be,hogy már lehet én vagyok a hülye és nem veszem észre magam:( ráadásul a másik az egyik kedvenc tantárgyamat tanítja,4-5 órát tanulok 1 tz-re és mindigmindig 4-es. Megkeserítik az életem,ráadás aki a nyelvet tanítja olyan szinten rettegek tőle hogy nemhogy tiszteletlen lennék,hozzá sem merek szólni
2018. máj. 5. 23:03
 5/20 anonim ***** válasza:
31%

És nem gondoltál még rá, hogy különórákat vegyél? Egy magántanár a közelben, aki szívesen tanítana téged oroszul. Ha ezt az ötletet felveted a szüleidnek, talán látni fogják, hogy igyekszel és hogy tényleg szeretnél jobb jegyeket.

Én az angolt nem szerettem soha, ovis korom óta imádom a német nyelvet, viszont amikor 13 voltam a szüleim elküldtek különórákra, hogy tanuljak angolul. Azóta is tanulom az angolt, már nem is utálom annyira, lehet, hogy te is megkedvelnéd az oroszt :)

2018. máj. 5. 23:10
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Kell találj valakit , aki a pártodon van es megért.

Sajnálatos, h a sajat anyád hátat fordit .

Ne türj tovabb , tégy panaszt az igazgatónál , es konkretan ird le h ne felejtsd el hogy hányadikán mely szavakkal sertett , mikor es miert erezted magad fenyegetve.

Ne hagyd h rajtad rugózzon , mert egyre súlyosabb abuzusokat fog veled elkövetni, ha látja h félsz és türsz.

Védd meg magad, ha nincs ki megvédjen. En meg se állnék az igazgatóig , megfenyegetném öket a sajtóval .

10 ev múlva bármi fogod , h hagytad magad .

Frusztralt mert jelentektelennek erzi a tantárgyat, amit tanit , ez nem a te hibád

2018. máj. 5. 23:11
 7/20 anonim ***** válasza:
*bánni fogod , bocs
2018. máj. 5. 23:12
 8/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek. Heti 2x járok magántanárhoz,az igazgató pedig már behívta a szüleim,tehát ő is elhiszi azt,hogy mennyire egy szemét diák vagyok. Nincs senki mellettem,nem tudok már mit tenni. Legrosszabb hogy társaimhoz hasonlóan inni sem járok soha,egyszeruen semmi. De senkisem hisz nekem
2018. máj. 5. 23:26
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy :/ Először is keress valakit aki hisz neked és melletted áll, aztán kérdezd meg anyud mégis miért nem hisz neked! Mondj el neki vagy bárkinek, akihez közel állsz Mindent. Iskolaváltás amúgy nem jöhet szóba?
2018. máj. 5. 23:48
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
Talán ha kevésbé látványosan nem érdekelne az anyag és tennél egy minimális erőfeszítést, hogy részt vegyél az órákon - akkor is, ha nem érettségizel belőle - kevesebb problémád lenne.
2018. máj. 5. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!