! Van 2 tanár az iskolában akik totálisan kipécéztek maguknak, mit tegyek? Anyukám nem hisz nekem, olyan dolgokat állítanak rólam aminek köze sincs a valóságohz.
Megromlottak a jegyeim 1 bizonyos tantárgyból,azóta számítok rossz tanulónak és tiszteletlennek. Ennek oka hogy egyáltalán nem érdekel és nem tervezek érettségizni belőle. Minden másból 4-5 vagyok,de olyan szinten próbálnak eltávolítani az iskolából,hogy már nem tudok mit kezdeni. Más tanárnak semmi problémája velem. Szaktanárit akart adni az illető,fogalmam sincs miért,szerintük tiszteletlen,bunkó vagyok és nincs bennem semmi alázat. Közben pedig semmi önbizalmam sincs. Anya egy ideig megvédett,de már nem hisz nekem semennyire,és itthon ebből súlyos problémák adódnak. Fogalmam sincs mit tegyek,teljesen kilátástalan lett az életem.
17/L Bp
Milyen tantárgy? Csak kíváncsiság. :D
Egyébként nem nagyon tudsz mit tenni, csak tanulni, hogy ne tudjon megbuktatni.
Szaktanári, meg szaktanári. Semmit nem ér el vele. Ahhoz, hogy kidobjanak a suliból igazgatóidnak is kell lenni, és (elfelejtettem pontosan, hogy minek hívják) a megbeszélésen is el kell döntenie a téged tanító tanári karnak.
Továbbtanulásnál egyáltalán nem nézik a hiányzott (igazolt/igazolatlan) óráid számát, sem a szaktanárikat vagy igazgatóikat, úgyhogy felesleges miatta aggódnod.
Persze, remélem tényleg nem vagy pofátlan velük.
Orosz :(
Egyáltalán nem érdekel,de sajnos másokon látom hogy sokkal több probléma van velük mint velem,és már az is baj ha levegőt veszek. Szüleim pedig szeretnék hogy megtanuljak oroszul,de fogalmam sincs miért. Azt mondják az egyik leghasznosabb nyelv-.-
És nem gondoltál még rá, hogy különórákat vegyél? Egy magántanár a közelben, aki szívesen tanítana téged oroszul. Ha ezt az ötletet felveted a szüleidnek, talán látni fogják, hogy igyekszel és hogy tényleg szeretnél jobb jegyeket.
Én az angolt nem szerettem soha, ovis korom óta imádom a német nyelvet, viszont amikor 13 voltam a szüleim elküldtek különórákra, hogy tanuljak angolul. Azóta is tanulom az angolt, már nem is utálom annyira, lehet, hogy te is megkedvelnéd az oroszt :)
Kell találj valakit , aki a pártodon van es megért.
Sajnálatos, h a sajat anyád hátat fordit .
Ne türj tovabb , tégy panaszt az igazgatónál , es konkretan ird le h ne felejtsd el hogy hányadikán mely szavakkal sertett , mikor es miert erezted magad fenyegetve.
Ne hagyd h rajtad rugózzon , mert egyre súlyosabb abuzusokat fog veled elkövetni, ha látja h félsz és türsz.
Védd meg magad, ha nincs ki megvédjen. En meg se állnék az igazgatóig , megfenyegetném öket a sajtóval .
10 ev múlva bármi fogod , h hagytad magad .
Frusztralt mert jelentektelennek erzi a tantárgyat, amit tanit , ez nem a te hibád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!