Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon hiányzik az apukám,...

Nagyon hiányzik az apukám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idén 2 éve lesz, hogy meghalt az apukám. Nagyon sok emlékem volt vele, és úgy érzem, amióta nincs, sorra jönnek a rossz dolgok az életembe. Hogy dolgoztam fel, hogy már nincs többé? Rendszeresen sírok miatta, mindenki azt mondja, az idő gyógyít, de engem még mindig nem gyógyított meg. Ugyanúgy hiányzik, ugyanúgy sírok este, ha eszembe jut, sőt, bármire ránézek, ő jut az eszembe, mert a legtöbb dolgot vele csináltam. Nagyon hiányzik, és utalom magam, amiért nem töltöttem vele még több időt, és nem segítettem eléggé. Fiatal volt, én is fiatal vagyok, és ő állt hozzám a legközelebb a családban. Vele hülyéskedtem mindig, vele mentem mindenhova... apás lány voltam. Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt a fájdalmat folyamatosan? Nem látja már a sikereimet, nem lesz ott a szalagavatómon, nem fogja látni, ahogy felnövök, és családom lesz. Nem lesz nagyapa. És ez fáj, nagyon.

2019. máj. 11. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! A kis lelked akkor kezd el gyógyulni,ha sírás nélkül is tudsz majd beszélni az apukádról.

Beszélj,beszélj róla!

Szülőként is jó érzés a gyermeki ragaszkodás,szeretet,de muszáj továbblépned!

2019. máj. 12. 04:34
 12/12 anonim ***** válasza:

"Már javult a helyzetem, sokszor beszélek róla a barátaimnak könnyek nélkül, és boldogan"

Na ugye, akkor igenis javul a helyzet folyamatosan. Csak ez egy nagyon lassú folyamat, amit nem lehet siettetni, és teljesen sosem ér véget, sose jön el a teljes gyógyulás.

"de amikor nem úgy mennek a dolgok, és lelkileg ingatag vagyok, sokszor sírok miatta. Hiányzik, hogy tanácsot adjon."

Igen, ez ilyen, teljesen természetes ha sírsz. Nekem 33 éve halt meg, mégis tudok még bőgni, amikor rossz passzban vagyok, és eszembe jut... Olyasmi idős lehettem, amikor meghalt, mint te, nagyon megértelek.

2019. máj. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!