Elváltak a szüleim. És apukám elutazott de nem tudom hová. És nem tudom felhívni sem. Nekem nagyon hiányzik. Mit csináljak h ne hiányozzon ennyire? L
Apuci rájött, hogy mennyivel könnyebb gyerek nélkül az élete jelenleg, és hogy mennyire nem élte ki magát fiatal korában. Azon se lepődnék meg, ha a te korosztályodban (18 körül) keresne magának muffot. Sajnos sok férfi jön rá, hogy nem épp tündérmese a gyereknevelés és a családos élet, és csak később (ha egyáltalán) jön rá, amikor már 50-60 elmúlt, hogy mennyire szemét alak volt.
Nem érdemes keresni, hacsak anyukád nem fenyegette be valamivel, és ő nem akarja, hogy lásd. Plusz nem tudom tényleg mennyi vagy, de ha mégis 18 alatti, akkor gyerektartás fizetésre kötelezett, szóval annyira gondolom nem tűnhetett akkor el. Ha meg elmúltál, akkor próbálj meg ezen túllépni, sajnálom.
Engem 1 éves korom óta nem látott az "apám". Azért használok idézőjelet, mert az ilyet már Hamurappi idején sem tekintették apának. Tudniillik akkor vágatta ki valakinek a nyelvét, ha arra a személyre mondta, hogy: "Nem vagy az apám/anyám.", aki felnevelte.
Én sem keresem, sőt a családi nevemet is megváltoztattam. Nincs kedvem egy olyan családhoz tartozni, aminek egyik tagjától sem kaptam soha semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!