Mit tennétek a helyemben? Normális ez? Kitagadnak a szüleim!?
A szüleim választás elé állítottak vagy ők vagy a roma párom.
Tehát vagy szakítok a párommal és elhozok onnan minden cuccot és a szüleimmel maradok.
Vagy őt választom, de akkor nem léphetem át az ajtót többet és az esetleges unokáról sem akarnak majd tudni. Megszűnök létezni számukra!
22 éves vagyok. Nem tudok dönteni.
1 éve vagyunk együtt, a szüleim tudták , hogy van párom csak azt nem, h roma.
Gyűlölik a romákat...
" A szüleid egyértelműen elmeroggyant rasszisták"
Hát persze.
Szerintem meg inkább tapasztaltak!!
A párom idősebb 10 évvel. 32 éves. Nem alpári viselkedésű. Nem követi a roma hagyományokat meg a családja sem. Van rendes háza , munkája.
Egyedül a bőrszíne barna.
Amíg a szüleim nem tudtak a származásáról, addig semmi bajuk nem volt, sőt támogattak is.
1 év alatt elég komoly lett a kapcsolatunk, tisztelettel bánik velem, támogat mindenben amikor szükségem van rá. Iskolázott, művelt ember egyébként.
Cigány után egyetlen értelmes férfi sem fog hozzád nyúlni. A szüleid pedig pontosan tudják ezt.
Lényegében így már mindegy, a probléma csak az, hogy troll kérdés.
#26:
"Egyrészt hiába látszanak rendesnek, a cigány vér ott van." Részben igaz.
"Másrészt ha mégis szétmentek, normális fehér férfinek tényleg nem fogsz kelleni." Honnan tudná meg az új pasija? Miért kellene elmondania az új pasijának? Az a múlt, amiből remélhetőleg tanult a Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!