Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Normális ez? Kitagadnak a szüleim!?

Figyelt kérdés

A szüleim választás elé állítottak vagy ők vagy a roma párom.

Tehát vagy szakítok a párommal és elhozok onnan minden cuccot és a szüleimmel maradok.

Vagy őt választom, de akkor nem léphetem át az ajtót többet és az esetleges unokáról sem akarnak majd tudni. Megszűnök létezni számukra!

22 éves vagyok. Nem tudok dönteni.

1 éve vagyunk együtt, a szüleim tudták , hogy van párom csak azt nem, h roma.

Gyűlölik a romákat...

2019. máj. 9. 08:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes látni, ki hogy vélekedik. Nyilván mindenki magából indul ki.

Akkor én is had adjak tanácsot saját életemből merítve (17 évesen eljöttem az anyának nem nevezhető embertől, akitől nővérem bíróság előtt átvette a gyámságomat, és 19 évesen már önállóan tartottam el magam, dolgoztam, albérletben éltem. Most 35 vagyok, boldog házasságban, 6 éves gyerekkel, saját házban, és soha 1 pillanatig nem hiányzott az az ember, aki megszült...).

Szóval lehet, hogy anya csak 1 van, de nem kötelező a parancsait és a feltételeit elfogadni, nem kötelező az életed részének lennie...

Azt kell most mérlegelned, hogy ha a párodat választod, és valami miatt nem működik, akkor egyedül is boldogulsz-e.

Egy anya nem kérhet ilyet a gyerekétől. Az még talán belefér, hogy elmondja a véleményét, hogy neki nem tettszik, és esetleg arra kér, hogy ne vidd oda hozzájuk, de ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezed, akkor az ajtajuk nyitva áll. Én így tennék majd a fiammal. Bárkit választ is, az én fiam marad, soha nem kényszeríteném választásra.

Ha viszont bármilyen módon függesz tőlük, akkor kénytelen vagy az ő játékszabályaikat betartani, bármennyire is igazságtalannak érzed.

2019. máj. 9. 10:06
 12/37 anonim ***** válasza:
70%

"Én a szüleimet választanám, hisz rájuk mindig számíthatok."

A kérdésböl EGYÉRTELMÜ, hogy NEM számíthat a szüleire a kédezö!

2019. máj. 9. 10:10
 13/37 anonim ***** válasza:
52%
normális szülő nem ad ilyen ultimátumot, de egy 1 éves kapcsolatért én nem fordítanék hátat nekik.
2019. máj. 9. 10:11
 14/37 anonim ***** válasza:
64%

"de egy 1 éves kapcsolatért én nem fordítanék hátat nekik."

Nem is ő fordít nekik hátat, hanem a szülei neki.

2019. máj. 9. 10:25
 15/37 anonim ***** válasza:
50%
#15 nézőpont kérdése. nekem nagyon nyomós ok kéne ahhoz (akár több is), hogy a közeli családtagjaimmal megszakítsam a kapcsolatot. és egy 1 éves kapcsolat nem valószínű hogy elég nyomós ok lenne nekem.
2019. máj. 9. 10:31
 16/37 anonim ***** válasza:
58%
Kamu provokálós "mi lenne ha" stílusú kérdés, ne etessétek kérlek.
2019. máj. 9. 10:34
 17/37 anonim ***** válasza:
34%
Unatkozol, Gizi? Elmosogatni ki fog?
2019. máj. 9. 11:36
 18/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem nézőpont kérdése. Nem a kérdező akarja megszakítani a kapcsolatot a szüleivel, hanem a szülei vele.
2019. máj. 9. 12:58
 19/37 anonim ***** válasza:
50%
Fiatal cigánygyerek: összevissza fog csalni, ha nem tetszik pár pofon is belefér, 25 éves korodig minimum két pulya kell, mert kell a családi pótlék bulizni. Te tudod. Szemét, gonosz szüleid, hogy akarhatnának neked jobb életet?? Persze, azonnal fordíts hátat nekik és szaladj világgá a romagyerekkel! Gratulálok!
2019. máj. 9. 13:05
 20/37 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon kevés rosszabb döntést tusz hozni az életedben, mint egy roma pasi.
2019. máj. 9. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!