Mit tegyek? Szüleim kitagadnak mert iskolát akarok váltani. Kiraktak otthonról nem arról van szó hogy nem tudok hova költözni hanem hogy az iskolát nem támogatják nekem és nem dolgozhatok még egyedül pedig nem tudok beiratkozni
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 18:28
1/11 anonim válasza:
És mennyi idös vagy meg milyen iskoláról van szó?
2/11 anonim válasza:
Uncsizol? Máshol keress szórakozást.
4/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu! Nem szórakozom..a szüleim nagyon szigorúak és akaratosak ha nincs az amit ők akarnak kb háború van..és most kiraktak mert én a sarkamra álltam és azt akartam ami nekem jó és nem nekik
2019. ápr. 13. 19:20
7/11 anonim válasza:
És most az utcáról gyakorizol. Mindjárt eldörzsölök két könnycseppet.
8/11 anonim válasza:
18 eves korodig ok felelosek erted nem lehet csak ugy kirakni:)
10/11 anonim válasza:
Tesómnak is ezt mondták, hogy takarodjon. Még mindig itt van, csak annyi a különbség, hogy bukott és elmúlt már rég 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!