Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más huszonéves, hogyan csinálh...

Más huszonéves, hogyan csinálhat azt, amit akar?

Figyelt kérdés

Én még tévében sem nézhetek "olyat" (trónok harca stb.), vagy nem mehetek sehova, ha nem engedik. Meg átkutatják a cuccaimat.

Vasszigor van és csak az van, amit ők jónak látnak.

2019. ápr. 30. 19:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%

Költözz el vagy pasizz be és költözz hozzá. Esetleg külföldi munkavállalás.

Most már a diákok is 1000-1200 forintos oradijat kapnak, pár hónap alatt össze tudsz szedni 150 ezer körül. Esetleg kollégium?

2019. máj. 1. 09:35
 22/35 anonim ***** válasza:
96%
Döbbenet hogy milyen éketképtelen emberek vannak!
2019. máj. 2. 10:45
 23/35 A kérdező kommentje:
Életképtelen? Megvernek, ha nem az van, amit ők akarnak. Sosem dönthetek én, nagyon elegem van...
2019. máj. 2. 17:00
 24/35 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ez az életképtelen. A felnyitod az értelmező szótárat az "életképtelen" szónál, akkor a Te - apád által - bevert képeddel van ábrázolva.
2019. máj. 2. 18:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, és mi az oka hogy velük élsz még?
2019. máj. 2. 21:02
 26/35 anonim válasza:
100%

úgy hogy másik városban élek mert egyetemista vagyok, dolgozom és külön lakásban lakom..

24/f

2019. máj. 4. 11:55
 27/35 anonim ***** válasza:
75%
Én már 19 évesen elköltöztem otthonról.
2019. máj. 4. 22:02
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Helyedben bennék az első megbízható munkaközvetítő céghez, aki kiszervez embereket pl Hollandiába gyárakba dolgozni, szállást is intéznek, mindent. Sok ismerősöm ment így ki.

Annyi kezdőtőke kell, hogy az odautat és fizuig kajàt fedezd, de vannak helyek, ahol hetente fizetnek, oda nem is kell olyan nagy összeg. Mi akadályoz, hogy titokban meghúzz egy ilyet? Ennél ami most van, bármi jobb, ez az a szint, hogy még kb prostinak is elmennék, hogy szababaduljak onnan, nem is értelek.

2019. máj. 5. 00:05
 29/35 anonim ***** válasza:

Megfogod a betyárbatyud és költözöl: külföldre, Budapestre, más városba, bárhova...Mivel nagykorú vagy, nem hozathatnak erővel haza.

Keresel állást magadnak, fenntartod magad. Onnantól a szülőknek pofa be. És nem fogadsz el tőlük 2 fillért sem. Telefonszámod megváltoztatod, nem tudnak hívogatni.

2019. máj. 5. 10:33
 30/35 anonim válasza:
100%
Ahelyett, hogy itt nyafogsz, mennyi pénzt kereshettél volna..
2019. máj. 5. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!