Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más huszonéves, hogyan csinálh...

Más huszonéves, hogyan csinálhat azt, amit akar?

Figyelt kérdés

Én még tévében sem nézhetek "olyat" (trónok harca stb.), vagy nem mehetek sehova, ha nem engedik. Meg átkutatják a cuccaimat.

Vasszigor van és csak az van, amit ők jónak látnak.

2019. ápr. 30. 19:53
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
91%
Dolgozol vagy sulizol? Amúgy meg, kaparj össze 40-60-at abból már kitudsz venni egy szobát. Pakolsz és elmész. Olyan meg nincs hogy, azt mondják bolond vagy. Meg mondod hogy, köszönöm megyek élni az életem azt annyi.
2019. ápr. 30. 20:26
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
Hát... azt mondtam, hogy egyetemen vagyok, miközben elmentem diákmunkára. Összegyűjtöttem egy kaució + egy havi lakbér + megélhetési költséget, kivettem egy szobát, 1 hét alatt átvittem a "mindenképpen kell" cuccaimat iskolatáskában és a legközelebbi hétvégén közöltem, hogy elköltöztem, ne keressenek, hello. És ott se voltam.
2019. ápr. 30. 20:48
 13/35 anonim ***** válasza:
27%

:D :D :D

Mondjuk a Te szádat én is szétverném már.

2019. ápr. 30. 21:05
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök mindeegy hogy igazat ír e a kérdező illene normálisan válaszolni.

Igen sok veled egykorunak bármit megengednek. Visszabeszélnek a tanárnak. Ksnek melohelyről. Vagy pénzelik a szüleik. Mindent elnéznek nekik.

Ha tényleg ekkora a szigor. Akkor nem tehetsz mást mint elmenni otthonrol ahogy ezt már előttem is írták. Nemhinnm h sokat változnának a szüleid.

2019. ápr. 30. 21:15
 15/35 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 30. 21:17
 16/35 anonim ***** válasza:
48%
Ha még csak körömlakkkos lenne... akkorákat kamuzik, hogy cssak na!
2019. ápr. 30. 21:45
 17/35 anonim ***** válasza:
91%

Hagyd már ott a 'csába az egész társulatot, és ne nyeferegj.

Kaparj össze annyi pénzt, amivel egy al/társbérletet ki tudsz venni, és csapd be magad után az ajtót, a kulcsot meg dobd a csatornába.

És/Vagy keress egy normális pasit, akivel együtt élhetsz.

2019. ápr. 30. 21:46
 18/35 anonim ***** válasza:
58%
Több éve írogat ide. Akárhányszor feljövök ide, akár hónapos kihagyással, szinte mindig látom a kérdését. 20-22 éves lány, kemény szülői kontroll. Nekem kicsit nyomasztó, de amúgy ráírhatna Balázskára.
2019. ápr. 30. 21:49
 19/35 anonim ***** válasza:
66%
Ki az a Balázska?
2019. ápr. 30. 22:10
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan?

1. nem elmebeteg bántalmazó állatok az őseim

2. kb 3 éves korom óta mindig van valami amiben aktuálisan küzdök az önállóságért, legyen az a nadrágom kiválasztásának a privilégiuma, vagy az egyedül iskolába járás, vagy a buliból való hazatérés időpontja

3. amikor már így is korlátozva éreztem magam leléceltem külföldre, koliba, 1500 km-ről majd jól megmondják hogy mikorra menjek haza és mit nézzek a keresetemből fizetett netflixemen

2019. ápr. 30. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!