Más huszonéves, hogyan csinálhat azt, amit akar?
Én még tévében sem nézhetek "olyat" (trónok harca stb.), vagy nem mehetek sehova, ha nem engedik. Meg átkutatják a cuccaimat.
Vasszigor van és csak az van, amit ők jónak látnak.
:D :D :D
Mondjuk a Te szádat én is szétverném már.
Szerintem tök mindeegy hogy igazat ír e a kérdező illene normálisan válaszolni.
Igen sok veled egykorunak bármit megengednek. Visszabeszélnek a tanárnak. Ksnek melohelyről. Vagy pénzelik a szüleik. Mindent elnéznek nekik.
Ha tényleg ekkora a szigor. Akkor nem tehetsz mást mint elmenni otthonrol ahogy ezt már előttem is írták. Nemhinnm h sokat változnának a szüleid.
Hagyd már ott a 'csába az egész társulatot, és ne nyeferegj.
Kaparj össze annyi pénzt, amivel egy al/társbérletet ki tudsz venni, és csapd be magad után az ajtót, a kulcsot meg dobd a csatornába.
És/Vagy keress egy normális pasit, akivel együtt élhetsz.
Hogyan?
1. nem elmebeteg bántalmazó állatok az őseim
2. kb 3 éves korom óta mindig van valami amiben aktuálisan küzdök az önállóságért, legyen az a nadrágom kiválasztásának a privilégiuma, vagy az egyedül iskolába járás, vagy a buliból való hazatérés időpontja
3. amikor már így is korlátozva éreztem magam leléceltem külföldre, koliba, 1500 km-ről majd jól megmondják hogy mikorra menjek haza és mit nézzek a keresetemből fizetett netflixemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!