Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más huszonéves, hogyan csinálh...

Más huszonéves, hogyan csinálhat azt, amit akar?

Figyelt kérdés

Én még tévében sem nézhetek "olyat" (trónok harca stb.), vagy nem mehetek sehova, ha nem engedik. Meg átkutatják a cuccaimat.

Vasszigor van és csak az van, amit ők jónak látnak.

2019. ápr. 30. 19:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
Úgy, hogy atestunk a fejlődés normális fázisain, például dackorszak-eloszor 4 év körül, aztán 14 év körül...
2019. ápr. 30. 19:55
 2/35 anonim ***** válasza:
98%
Hát egyrészt nem minden szülő elmebeteg, másrészt akinek elmebeteg szülei vannak, az a lehető leghamarabb lelép otthonról és becsapja maga mögött az ajtót.
2019. ápr. 30. 19:56
 3/35 anonim ***** válasza:
72%
22 évesen már házasodtam, szülői segítség nélkül vállalkozásba vágtam.. szóval szerintem ha szabályoznak téged, akkor az a saját habitusodnak köszönhető..
2019. ápr. 30. 19:57
 4/35 anonim ***** válasza:
75%
én már 9 évesen is nézhettem a lostot.
2019. ápr. 30. 19:57
 5/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem egyedüli gyerek - egyedüli unoka - egyedüli dédunoka, aki mindezeket egyedül neveli. :D

Több gyerek van a családban minden generációban, akik már neveltek rajtuk.

2019. ápr. 30. 19:58
 6/35 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon egyszerű. Nekem normális szüleim vannak, és huszonévesen nem lakom már otthon
2019. ápr. 30. 20:07
 7/35 A kérdező kommentje:

Én sem laknék otthon. Ott mindig verés volt kigyerek korom óta... Amire legelőször emlékszem, kb. 4 évesen szétverte a számat, mert nem azt a bugyit vettem fel, amit ő mondott. Utána meg én voltam a sz.r, mert ahogyan csépelte a számat, a fogam felsértette a kezét. Ezt eljátszotta 18 évesen is még, akkor a fogszabályzó hasította fel neki, miközben szétpüfölte...

Ez igaz, teljes elnyomás, nem állhatsz ki magadért, mert akkor csak rosszabb lesz.

Még futni se engednek, mert "megmondják, bolond vagy". Ja csak nincs tesiórám,de az nem érv.

Leváltam úgymond, de nem tudsz így érvényesülni.

2019. ápr. 30. 20:12
 8/35 anonim ***** válasza:
48%

Na, megint te!

Tilts le nyugodtan, tudom, ki vagy!!!

2019. ápr. 30. 20:18
 9/35 A kérdező kommentje:
??? Ki? Még nem nagyon írtam ide... Hogy lehet itt embert letiltani xD
2019. ápr. 30. 20:19
 10/35 anonim ***** válasza:
68%
Mindig így reagálsz. Tök felismerhető vagy.
2019. ápr. 30. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!