Más huszonéves, hogyan csinálhat azt, amit akar?
Én még tévében sem nézhetek "olyat" (trónok harca stb.), vagy nem mehetek sehova, ha nem engedik. Meg átkutatják a cuccaimat.
Vasszigor van és csak az van, amit ők jónak látnak.
Nem egyedüli gyerek - egyedüli unoka - egyedüli dédunoka, aki mindezeket egyedül neveli. :D
Több gyerek van a családban minden generációban, akik már neveltek rajtuk.
Én sem laknék otthon. Ott mindig verés volt kigyerek korom óta... Amire legelőször emlékszem, kb. 4 évesen szétverte a számat, mert nem azt a bugyit vettem fel, amit ő mondott. Utána meg én voltam a sz.r, mert ahogyan csépelte a számat, a fogam felsértette a kezét. Ezt eljátszotta 18 évesen is még, akkor a fogszabályzó hasította fel neki, miközben szétpüfölte...
Ez igaz, teljes elnyomás, nem állhatsz ki magadért, mert akkor csak rosszabb lesz.
Még futni se engednek, mert "megmondják, bolond vagy". Ja csak nincs tesiórám,de az nem érv.
Leváltam úgymond, de nem tudsz így érvényesülni.
Na, megint te!
Tilts le nyugodtan, tudom, ki vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!