Valaki adna néhàny jó tanàcsot, hogy mit csinàljak?
Figyelt kérdés
Egy betegség miatt nem tudtam befejezni az iskolàt.
Most is úgyérzem,hogy néha kellene egy pszichológus,hogy ott legyen mellettem és segìtsen ha kell. Sajnos erre nincs pénzem,jelenleg.
Nagyon megromlott a viszonyom a szüleimmel és muszàj lesz elköltöznöm,különben megőrülök.
Ha tanulnék nem tudnék pénzt keresni,ha pénzt keresnék nem tudnék tanulni.
Melyikről mondjak le?
Vagy adjam el a szűzességem? Tudom,hogy nem a legjobb dolog,de nem làtok màs kiutat ebből.
Valaki adjon egy hasznos tanàcsot,könyörgöm!
2019. ápr. 30. 12:26
11/14 A kérdező kommentje:
#9 Ez sajnos nem "pillanatnyi megrekedés",a szüleimtől pedig semmit nem szeretnék kérni. Nem is tudnànak anyagilag tàmogatni.
2019. ápr. 30. 13:39
12/14 anonim válasza:
Bármennyire is nehéz.. de a jövőd érdekében..rendezned kellene a kapcsolatod a szüleiddel, bàrmi áron. Tudom hihetetlenül nehéz, én is hasonló cipőben járok, 19/L. De én azt gondolom hogy álsozatokat kell hoznunk hogy elérjünk valamit. Ha rendezed a viszonyodat a szüleiddel, akkor támogatni fognak a tanulásban, és ezt más sajnos nem teszi meg. A jövôd érdekében, hogy juss majd valahova, békülj ki velük azt javaslom! Sok sikert neked?:)
13/14 A kérdező kommentje:
#12 Köszönöm szépen! :)
2019. máj. 1. 13:00
14/14 anonim válasza:
Lehet tanulás mellett dolgozni is. Nem kell olyan nehéz munkát vállalni, ami megerőltető, figyelmet igényel. Pl. részmunkaidős takarító, vagy kifőzdében részmunkaidőben mosogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!