Me Follow kérdése:
Mit csináljak? Valaki tud tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Van egy nővérem aki 2 évvel idősebb. Mindig mondja, hogy gyűlöl meg utál, és most már a semmiért is megüt.(például beszélgetek a családomból valakivel, oda jön és megüt, meg ilyenek).Nammeg állandóan elveszi a cuccaimat.(Jó lehet, hogy minden testvérnél így van, de az most nem lényeg) Nagyon rosszul esik.2018. jún. 22. 11:38
1/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? És a szülők mit szólnak ehhez?
2/5 anonim válasza:
Hat ha kiskamaszok vagytok teljesen normalis:DDD
3/5 anonim válasza:
beszélgetek a családomból valakivel, oda jön és megüt - a családod meg csak nézi? Érdekes.
4/5 anonim válasza:
Nekem bátyám van, már felnőttek vagyunk, de ez így normális volt régen. Odajött, megütött, én nekiálltam visítani, dobáltuk egymást, kiabáltunk egymással, a szüleink ránkszóltak, hogy hagyjuk abba, de nem hagytuk. Most mégis normális testvéri kapcsolatunk van, nyilván huszonévesen már nem csapkodjuk egymást ha találkozunk, még most is megmaradt néhány régi beszólás, de már csak nevetünk a családdal, kicsit nosztalgikus érzés. :D számomra ez a testvéri kapcsolat sokkal erősebb kötelék, mintha egész gyerekkorunkban ölelgettük volna egymást.
5/5 anonim válasza:
Ezért legyen az ember őszinte... leírtam amit gondolok, hátha utána kicsit másképp látod és nem esik majd olyan rosszul a piszkálódása, erre le vagyok pontozva, mert nem azt írom amit a többiek. Aki ideböfögte hogy "ez nem normális hol van anyátok" az meg megmaradt a bölcsnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!