Rosszul csinálja, nekem panaszkodik, de ha tanácsot adok, duzzogni kezd. Mégis mi a fenét csináljak?
Benne vagyok egy adok-veszek facebook csoportban. Gyakran járok turiba, ott gyűjtöm össze az árut, főleg márkás holmikra "megyek", eladom, vagy elcserelem olyasmire amire épp szükségem van. Pl: egy gyerek gumicsizmáért két kiló száraztészta.
Anyós erre nagyon rálelkesült, viszont szó szerint szart akar drágán eladni.
Pl műszálas, divatjamúlt kínai felsőt 1000 forintért.
Ráadásul a potenciális vevővel vitatkozik, mindent többször felrak, ami szabályellenes. A csoportban én is moderátor vagyok ezért nem rakták ki.
De velem együtt többen szóltak, hogy legyen észnél, mint a viselkedésnél, mint az árainál.
Sőt, most már odáig fajult, hogy az én hirdetéseim alatt is kommentelget, hogy miért ennyiért adom, stb...
Megveszel egy csizmát, és elcseréled tésztára? Miért nem veszel tésztát?
Anyósnak meg mondd meg, hogy ez nem így van. Biztos van szabályzat, dugd az orra alá.
Ok, ott lemaradt, hogy saját volt. Pár használat után kinőtte a gyerek.
De cseréltem már adidas melegítőt legora is.
Én mindkét szülőmet letiltottam facebookról. Ha hallani akarnak felőlem, hívjanak fel. De azt kicsit nehezen toleráltam mikor minden képemhez és kommentemhez odaírták hogy ez nekik nem tetszik.
Rakd ki a csoportból és kész, ez csak Facebook, ettől még nem fog egy életre megromlani a kapcsolatotok. Nem értem hogy felnőtt embereknek hogy nincs nagyobb problémájuk.
Kitiltod, duzzogni fog pár hétig, aztán elfelejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!