Hogyan lehetne megértetni vele, hogy a kutya nem gyerek?
Figyelt kérdés
Nemrég egy kutyával bővült a családunk és azóta úgy érzem, hogy felborultak a szerepek. Igaz már 17 vagyok, de néha az az érzésem, hogy az anyukám többet foglalkozik a kutyával, mint velem és a tesómmal. Napi 5x séta, amit még azzal sem érzek indokoltnak, hogy a 4-en lakunk. Állatorvos 20 ezerért, kutyakuckó még 20-ért, 3 féle jutalomfalat, malacorr és rágócsontocskák, játékok, miközben a vasárnapi ebédet meg a mama hozza nekünk, mert arra nincs már energiája meg ideje, hogy megcsinálja. A kutya kutyasuliba megy, de ahhoz nincs kedve anyukámnak, hogy leüljön velem és egy kicsit beszélgessünk arról, hogy hol tanulnék tovább. Papának sem tetszik a dolog, szőrös gyereknek mondja a kutyát...
Szerintem akkor sem normális,hogy egy nőt jobban érdekeljen egy bármilyen állat,mint a saját gyermeke. Lehet nullázni.
2019. ápr. 28. 20:30
13/39 anonim válasza:
#7 +1
2019. ápr. 28. 20:32
14/39 anonim válasza:
Az nem normális, hogy szerencsétlen állatokat lakásban tartják, és azokat imádják, és az emberek elől elmenekülnek az állatok világába, mert az állatokkal kevesebb a gond. Menekülés a nehézségek elől.
2019. ápr. 28. 20:35
15/39 anonim válasza:
Menekülés? Meg nem normális a lakásban? Meg hol írta a kérdező, hogy a gyerekének hívja a kutyát?
Egy kutya evvel jár! Normálissab gondoskodik róla!
2019. ápr. 28. 20:42
16/39 anonim válasza:
Ezt én sem értem,kutyát általában egyedülállók tartanak,unaloműzőként.
2019. ápr. 28. 20:44
17/39 anonim válasza:
Azzal semmi gond,hogy a kutyával ennyit foglalkozik,mert ez lenne igazán a norma.Viszont az nem normális,hogy veled beszélgetni sincs kedve..
2019. ápr. 28. 20:48
18/39 anonim válasza:
16os akkor buta vagy! 😂
2019. ápr. 28. 20:52
19/39 anonim válasza:
Szomorú hogy anyukádnak egy kutya több szeretetet tud adni mint a saját gyerekei, ha nem így lenne akkor a kutya mellett veletek is foglalkozna, de kinek van kedve a bankautomatát vagy lelki szemetest játszani?
Segítetek otthon? Kérdezitek a napjáról? A problémáiról? Vagy csak magatokkal törődtök?
Csak akkor fordultok hozzá ha kell valami, vagy ha bajotok van? Így nem csodálom hogy a kutyával szívesebben foglalkozik...
Az meg a másik hogy lehet hogy régóta vágyott kutyára, de miattatok nem tudta bevállalni. Most hogy van lehetősége rá, megragadta az alkalmat és új hobbiba kezdett, és felelősség teljesen is csinálja.
2019. ápr. 28. 20:58
20/39 anonim válasza:
18-as,egy kutya kertes házba való.Vannak azok a kis pamacs kutyák amit panellakásban tartanak,általában egyedül élő nők vagy nyugdíjasok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!