Te életedben eddig hány pofont kaptál a szüleidtől, és mekkorát? Miért kaptad?
#11: Azért ha valaki életében mondjuk kétszer egy pofont kap, és az is csak egy kisebb legyintés, ott azért még nem egy agresszív állat a szülő.
Ha valaki azt írja, hogy "már meg sem tudom számolni", ott azért már elég nagy gond van.
Akit meg vállfával meg miegyébbel vertek... no comment, nem is értem, miért vállalnak gyereket az ilyen szadista, elmebeteg férgek.
Egyszer anyámtól kaptam fakanállal a seggemre, mert csúnyán beszéltem (azt mondtam, jó, jövök, csak megyek előtte h...gyozni). Akkor odavágott a fakanállal (épp főzni készült). Apám egyszer pofán vágott, középsulis voltam, ma sem tudom, mi volt a baja velem.
Amúgy én nem szerettem a szüleimet, a mai napig nem érzek irántuk semmit (N 48).
Anyu sose ütött meg.
Aputól egyszer kaptam egy taslit, mert elmondtam anyunak, hogy nálunk volt az a szőke néni és apu megcsókolta.
A mostohaapám meg mindenért megagyalt állandóan. :/
Nagyon sokat,de ez inkább mindig nagyobb verésekké fajult. A kezdet a pofon,a folytatás az ellökés,aztán vagy megrugdostak,vagy a hajamat tépték,vagy a falba verték a fejem.
16 éves koromig csinálták ezt a szüleim. Legutoljára apám ugy nekem esett,hogy sokkot kaptam és órákig remegtem,alig tudtam mozogni. Na ott befejezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!