Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te életedben eddig hány...

Te életedben eddig hány pofont kaptál a szüleidtől, és mekkorát? Miért kaptad?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 10:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
Furcsa, hogy sokan odaírják, hogy megérdemelték. Mintha mentegetőzni kéne, amiért egy másik ember tett.
2019. ápr. 13. 12:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem eleget... Akkor kellett volna, mikor még kicsi voltam, de anyu várt vele serdülő koromig. Sajnos akkor már, hiába volt igaza, nem nagyon ért el vele semmit. Nagyon utálatos, elviselhetetlen kamasz voltam.
2019. ápr. 13. 12:50
 13/24 A kérdező kommentje:

#11: Azért ha valaki életében mondjuk kétszer egy pofont kap, és az is csak egy kisebb legyintés, ott azért még nem egy agresszív állat a szülő.

Ha valaki azt írja, hogy "már meg sem tudom számolni", ott azért már elég nagy gond van.

Akit meg vállfával meg miegyébbel vertek... no comment, nem is értem, miért vállalnak gyereket az ilyen szadista, elmebeteg férgek.

2019. ápr. 13. 12:50
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer anyámtól kaptam fakanállal a seggemre, mert csúnyán beszéltem (azt mondtam, jó, jövök, csak megyek előtte h...gyozni). Akkor odavágott a fakanállal (épp főzni készült). Apám egyszer pofán vágott, középsulis voltam, ma sem tudom, mi volt a baja velem.

Amúgy én nem szerettem a szüleimet, a mai napig nem érzek irántuk semmit (N 48).

2019. ápr. 13. 12:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyu sose ütött meg.

Aputól egyszer kaptam egy taslit, mert elmondtam anyunak, hogy nálunk volt az a szőke néni és apu megcsókolta.

A mostohaapám meg mindenért megagyalt állandóan. :/

2019. ápr. 13. 13:22
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
6. vagyok. Azért írtam, hogy megérdemeltem, mert ezek szerint tanultam belőle. Szerencsére nem vertek bennünket agyba-főbe. A bátyámat anyám egyszer tényleg nagyon megverte, de ijedtségből, mert ostorral suhintott, még szólt is, hogy álljak odébb, csak nagyon csúnyán sült el a dolog, meg konkrétan fél milliméterrel a szemem felett egy felpattanó kavics konkrétan kilyukasztotta a fejemet. Pedig anyunak ő volt a kedvenc. Úgy vérzett, hogy azt sem látta hirtelen, van-e szemem még egyáltalán. Ömlött a vér, az arcom sem látszott a sok vértől. Még a csontom is kilátszott. De ez más téma, csak leírom, hogy néha egy szülő tehetetlen ijedtségében is elverhet egy gyereket.
2019. ápr. 13. 13:26
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Lemaradt: Én voltam talán második osztályos, a bátyám 4 évvel idősebb. Mindegy is, hagyjuk. Már rég felnőttünk. 50 leszek.
2019. ápr. 13. 13:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem emlékszem egyre sem, állítólag egyszer kaptam, olyan 3 éves korom körül, hogy mit mondtak anyáék, miért, arra már nem emlékszem. Más verés sem volt, talán egy-két kézrelegyintés, de emlékem nincs arról sem.
2019. ápr. 13. 14:12
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sokat,de ez inkább mindig nagyobb verésekké fajult. A kezdet a pofon,a folytatás az ellökés,aztán vagy megrugdostak,vagy a hajamat tépték,vagy a falba verték a fejem.

16 éves koromig csinálták ezt a szüleim. Legutoljára apám ugy nekem esett,hogy sokkot kaptam és órákig remegtem,alig tudtam mozogni. Na ott befejezte...

2019. ápr. 13. 14:46
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Anyámtól egyszer, mert lek*rv@ztam a nagynénémet. 10 éves voltam.
2019. ápr. 14. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!