Rengeteget, nem tudok számot mondani. Mikor mekkorát... Apám elég dühös alkat, sok minden vacakért is kaptam (úgy gondolta, én csináltam valamit, hiába tagadtam, nem hitt nekem, úgyhogy durr). Volt vagy 2-3 jogos, amire emlékszem, amiből tanultam is, bár lehet az is túlzás volt részéről (szemetelés, hülyézés, a tesóm bántása) a többi csak szimpla bántalmazás volt részéről.
Aztán 14. szülinapomra azt kaptam, hogy megígérte, többet nem üt meg. Ez volt az ajándékom. Hurrá.
2019. ápr. 13. 10:18
2/24 anonim válasza:
Egyet sem. Már nem is fogok, így 44 évesen. Ezt a példát követtem én is, a gyerekem se kapott még. Mondjuk ahogy újabban visszabeszél, így 16 évesen, nem garantálom, hogy ez így is marad, de nagyon igyekszem.
2019. ápr. 13. 10:41
3/24 anonim válasza:
Pont 0-t.
2019. ápr. 13. 10:41
4/24 Drazicc válasza:
Én pofonból keveset kaptam, leginkább szíjjal, vertek volt hogy váLlfával vagy deszkadarabbal (de csak a fenekemet). Kisgyerekként gyakran civakodtam a nővéremmel anyukámat felidegesítette ez a dolog gyakran és azért. Nem csináltunk semmi főbenjáró bűnt.
2019. ápr. 13. 10:46
5/24 anonim válasza:
3-at. Legalábbis ennyire emlékszem. Legutóbb 8 évesen kaptam, azóta nem de most már nem is fogok így 16 évesen.
Szerintem ez pont jó volt így, nem lett semmi bajom, sosem vertek meg vagy ilyesmi, csak pofont kaptam de azt is olyan ritkán hogy szinte soha.
2019. ápr. 13. 11:14
6/24 anonim válasza:
Kettőre emlékszem, de egyik sem pofon volt. Még általános iskola alsó tagozatos koromban. Egyszer anyu csapott a számra, mert visszafeleseltem. Másodszor apu verte el a seggem, de akkorát csapott rá kézzel, hogy mind az öt ujja nyoma ott maradt. Azt meg azért, mert hazudtam. Utólag visszagondolva meg is érdemeltem.
2019. ápr. 13. 11:15
7/24 anonim válasza:
2 nagy verésre emlékszem, 6 évesen meg 14 évesen...utóbbinal már földön feküdtem úgy rugdosott.... A többi "csak" normál pofon volt.
Soha nem bántottam a gyerekeimet, én nem lennek képes megütni őket, tudom milyen érzés.
2019. ápr. 13. 11:21
8/24 anonim válasza:
3, de mind anyától. Utólag belátom, hogy kellett (kicsi voltam, visszabeszéltem, de nem ütött erőset). Apám sose emelt rám kezet.
2019. ápr. 13. 11:27
9/24 anonim válasza:
Kettőt, édesanyámtól. Mindkettőt megérdemeltem, egyik se volt erős. Egyet hazudozásért, egyet szemtelenségért, tanultam belőle.
2019. ápr. 13. 12:09
10/24 anonim válasza:
Egyet, apukámtol, de inkább csak legyintés volt. Meglepődtünk rajta mindketten.
Kb 5 éves lehettem és végighisztiztem a vásárlást, aztán vergődtem mikor be akart kötni a gyerekülésbe, ezért kaptam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!