Rossz anya vagyok ha már várom hogy a 2 éves gyerekem óvodába menjen és én vissza mehessek dolgozni?
A párom azt vágta a fejemhez tegnap, hogy milyen anya vagyok hogy meg akarok szabadulni a gyermekemtől és óvodába adni azért hogy mehessek dolgozni?
Jelenleg is dolgozom, van egy panziónk, és amit tudok segítek. Azt tudni kell hogy a panziónk anyósék hátsó udvarán van, és a párom anyósommal vezeti. A mii lakásunk is a panzióban van.
Anyóssal nem olyan rózsás a viszonyom és szeretnék kicsit kiszabadulni innen, és s szakmámban elhelyezkedni..
Nem lesz hosszú ez a házasság, vagy ha hosszú lesz, akkor boldogtalan lesz! A férjed az anyjához van láncolva, te vagy ebben a képben a fölösleges harmadik. Egy egészséges fiatal család nem él együtt az anyósékkal. Itt nem a gyerekkérdés a probléma.
A gyereket, ha úgy látod, hogy megérett rá és lehetőség is van, vidd bölcsibe. Sokkal könnyebben beilleszkedik az óvodába, ha már most közösséghez szokik egy óvóbb, kisebb létszámú közegben.
77%-os, te világ keserve! Mit jósolgatsz? Ennyire rossz az életed?
Még véletlenül sem a megoldása törekedsz, arra, hogy javuljon a helyzet, azonnal mindent eldobni, feladni és magányosan, sértődötten duzzogni. Ez a te módszered.
Köszönöm a válaszokat. A gyerkőcöm imád más gyerekekkel játszani, szerintem ő megérett már rá hogy közösségbe menjen.
Közben viszont kiderült hogy honnan fúj a szél, ma említettem anyósbak hogy megyek dolgozni, erre ő teljesen kiakadt, hogy korai még, kicsi a gyerek, sok munka van a panzióval is, várják még fél évet. Úgy látom inkább anyós nem szeretné hogy a saját labamra álljak, mert akkor tovább nem tud dirigálni nekem. Ha sikerül májustól megyek dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!