Hogy szóljak anyának, hogy vegyen nekem gyantát/mehessek kozmetikushoz?
Nálunk valahogy nem evidens a szőrtelenítés, ez ilyen "tabutéma" féle, senki nem említi, nem beszélünk róla, valahogy nem megszokott, "természetes". Van borotva, de azt is bátyám vette karácsonyra, anyámmal sose beszélünk róla. Már egyszer mondtam neki, hogy vegyen nekem gyantát, de mindig elfelejtette, végül mikor egyszer közösen mentünk bevásárolni, ott könyörögtem ki neki...
Igazából nem tudom, hogy álljak elé, mert tényleg nem beszélünk róla, se semmi. Valaki valami ötlet?
Azért rendszeresen kozmetikushoz járni nem olcsó, szóval ha még zsebpénz sincs akkor ezt ne várd el. Egyébként meg mondd hogy venni akarsz egy (például)bombont mert valakinek szülinapja lesz... és abból már lehet gyantát venni. Nem egy drága dolog, ezresből kijön lehúzócsíkkal együtt.
Ha nem megy, akkor meg otthon is lehet csinálni gyantát, cukor és víz meg csak van otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!